Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,523
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Yücel Bey sizin ve tüm öğretmenlerimizin 6. sınıf öğrencisi olan kızım ve ben öğretmenler gününüzü kutlarız.

Etiketler

Soğuk bir İzmir sAbahından herkese merhaba yine izbandayım ve işime gidiyorum herkese selamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar yine izbandayım izban kullanarak karbon ayak izimi küçültüyorum hem de yakıt ekonomisine katkıda bulunuyorum bundan böyle gezilerimi de izban ve otobüs kullanarak yapıyorum haftasonları çıkıp çıkıp metroya otobüs ve tabanwAy kullanarak yakın yerleri gezip fotoğraf çekeceğim bundan böyle gezilerimi böyle yapacağım arabamı da satılığa çıkardım inşallah satılırsa onun da muayenesi sigortası ve vergisinden kurtulacağım benim için karavancılık da böylece bitmiş olacak belki satabilirsem karavanı da satacağım ve ondan da kurtulacağım hatta motoru bile satAbilirim ben bundan böyle bir şehir gezgini olacağım kampçılığı da tamamen bırakacağım haftasonları otobüs ve tren kullanarak gezeceğim benim için en iyisi bu olacak böylece hem gezmeye devam edeceğim hem de bütçem dahilinde davranmış olacağım hem de hayatındaki fazlalıklardan kurtulmuş olacağım trenle otobüsle ve turlarla gezginliğimi sürdüreceğim herkese İzmir den selamlarımla

Yine evime geldim. Bu soğuklarda insanın evi gibisi yok. Tüm yaptığım fedakarlıklara değer bir ev sahibi olmak. Daha önce hem kendi karavanımı yaptım hem de onunla çok güzel kamplar, etkinlikler yaptım hem gezdim hem ateş başında insanlarla şarkı türkü söyledim yazları izci kamplarında görev aldım bunlara da karavanımla katıldım. iyi ki de bunları yapmışım artık ev nedeniyle bunları yapacak durumum da kalmadı ama olsun dediğim gibi ne kamp hayatı ne karavancılık ne de başka bir şey insanın bir evi olmasından önemli değil bu yüzden çok doğru yaptığımı düşünüyorum. İzbanla otobüs ve trenle gezilerimi sürdüreceğim. Ben bu sitede karavanı olan pek çok kişiden gencim inşallah borcum bitince benim de bir karavanım olur. Şimdilik gezenleri takip etmekle ve forum takip etmekle yetineceğim.

Selamlar herkese...

Yine bir sabah hava ayaz mı ayaz ben yine izbanla işime gidiyorum herkese bol bol selamlar İzmir den

Merhaba arkadaşlar bugün de okuluma gittim ve izbanla geri dönüyorum bugün teog sınavı nedeniyle görevsizim yarın görevli olduğum okulu ve oraya nasıl gideceğimi keşfettim bugün şimdi de evime dönüyorum herkese bu güzel şehirden selamlarımla

Vee nihayet bugün de şirin küçük sıcacık evime geldim. Bugün bir yerden biraz para geldi borcumun küçük bir kısmını kapattım artık birazcık ta olsa her ay daha rahat olacağım. Banka işlemlerini hallettikten sonra eve geldim birazdan kendime sıcak bir kahve yapıp tabletimden gazetemi okuyacağım işte keyif bu. Aç değilim açık değilim kimsenin bir şeyine muhtaç değilim kendi kendime kendi yağımla kavrulduğum bir hayatım var işte özgürlük bu başka bir şey değil ne kamp ne de karavan arkadaşlar biliyorum pek çok şeyden fedakarlık yapıyorum ama buna değiyor doğrusu...

Selamlarımla...

Merhaba Yücel Bey,

Geçmiş Öğretmenler gününüzü kutlarım, 4-5 aydır işlerimin yoğunluğundan foruma giremiyordum, yazdıklarınızı yeni okudum...

Haziran ayından beri Sizi oldukça mutsuz ve de yalnız gördüm..
Probleminiz neyse Bana anlatabilirsiniz, Cep telefonumu buraya yazıyorum. 535 576 99 77

İstanbul'dan selamlar.

Z. Murat Arabacı

Teşekkür ederim.

Yalnızım ve kafam rahat bir problemim yok yaşayıp gidiyorum işte işime gücüme bakıyorum.

Selamlar İzmir'den...

Arkadaşlar,

Bugün de yoğun bir günün ardından yine sıcacık evime geldim. Çok şükür mutluyum bir derdim problemim yok. Ama haftasonlarımı değerlendirmek için bir şeyler yapmam gerekiyor ben de bir kampa yıllık üye olmayı düşünüyorum haftasonları ve tatillerde gidip kendi başıma kampımı yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde karavancılığımı sürdüreceğim kamplarımı şimdilik kendi karavananım Çelebi ile yapacağım hem karavanımın bakımlarını da kampta yapma fırsatı bulacağımı düşünüyorum. Üye olmayı düşündüğüm kamp bana yakınlığı nedeniyle sazlıca olacak. Çekme karavanımla orada güzel tatiller yapacağımı düşünüyorum hem sazlıca benim çok sevdiğim bir kamp iki sene önce yılbaşını tek başıma orada değerlendirmiştim karavanımla. İşte benden haberler böyle. Tekrardan karavanımla haşır neşir olmanın ve karavanımla kamp yapmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum hem bu yaz aylarını değerlendirmek için de çok güzel olacaktır. Malum artık izci kampına katılmıyorum yazın izci kampında görev alırken aynı zamanda kendi zamanımı da değerlendiryor hem de doyasıya kamp yapıyordum şimdi artık izciler otelde kamp yaptığı için bu yıl izci kampına da katılamamıştım bu bağlamda sazlıcaya üyelik benim için iyi olacaktır düşüncesindeyim. İlerleyen zamanlarda karavanı değiştirme ve biraz daha büyük bir karavana geçme niyetim de var bu karavan yine çekme karavan olacak ben çekme karavanımı kamplarda kullanırken baya alıştım karavanıma benim için çekme karavanlar hem ekonomik özgürlüğü hem edinme maliyeti hem de kullanım kolaylıkları bakımından bir numara....

İzmir'den selamlar...

Arkadaşlar,

Motorumla Fethiye Ölüdeniz'e kadar bütün sahilleri karış karış gezdim artık motorumla solo gezmek yerine karavanımla bir kampa yerleşmeye karar verdim. Bu bağlamda buradaki paylaşımlarımı bitiriyorum. Bundan sonraki paylaşımlarım karavanım Çelebi'nin sayfasında olacak tabii eğer moderatörler ilgili başlığın kilidini açarlarsa çünkü karavanımla vakit geçireceğim ve karavanımla güzel sabit kamplar yapacağım artık. Ayrıca karavanın gelmiş olan boya bakımlarını yapacağım kampta. İşte ben karavancılığımı böyle sürdüreceğim bir süreliğine...

Herkese selamlar...

Yücel bey bir nevi mobil durumdan yerleşik hayata geçeceksiniz galiba hayırlısı olsun selamlar.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün uzun zamandır yaptıramadığım arabamın trafik sigortasını yaptırdım. Böylelikle arabayı canlandırmak için önümde bir engel kalmadı. Çekici aracımın sigortası 255TL tuttu. Yarın arabayı temizleyip paklayacağım aylarca yatmaktan üzerinde bir karış toz birikmiş durumda sonra da ver elini karavanım Çelebi ile güzel tatiller. İnşallah.

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR