Benim Keçiyi Sizlerle Tanıştırmak İstedim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iroqua Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,830

iroqua

Zirve
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

P2074830.jpg

P2084864.jpg

P2144905.jpg

P2144941.jpg

P2144957.jpg

Etiketler
Ynt: Benim Keçiyi Sizlerle Tanıştırmak İstedim

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

P2144992.jpg

P2145013.jpg

P2145084.jpg

P2145054.jpg

Allah kaza vermesin..................Güle güle kullan kardeşim...

Erkan abi kazasız güle güle gezmeniz dileğiyle. Birde bir sorum olacak size; araçta sanırım yükseltme kiti takoz vesair bişey yok gibi duruyor, yan barlar ve susturucu arazide sıkıntı olmuyor mu?

sefa kardeşim aracımda tüp bagajın altına monteli idi yeniden bagaja aldırdım şimdi egzozu da orjinal yerine aldırıp aracı özüne döndürüyorum yavaş yavaş, yan barlara gelince pek sorun ediceğini sanmıyorum eğer sorunla karşılaşırsam ondan da kurtulurum
evet aracımda takoz yok takoz (get) zaten aracın süspansiyonlarını daha fazla baskı altında bırakmaktan başka bi işe yaramıyor sadece karın acısını yükseltip birde capraz askıda arka lastiklerin camurluğa sürtmesini engelliyor eğer yüksekliği kafi gelmez ise bana, yükseltme olarak dursun ustanın kitini düşünürüm get ile uğraşmam
asıl yapmam gereken modifikasyon şunlar zaman içinde ön kartel koruyucu, üzerinde var ama sadece karteli koruyor ama düşündüğüm ön diferansiyellide koruyacak tarzda dursun abinin tasarlamış olduğu gibi bir diğeri ise şanzumanı korumak bunun içinde ilerisi için birşeyler düşünüyorum zaten bu aracı alalı 1 ay kadar oldu tam anlamıyla test edemedim
buarada aracım için iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum

Güzel araç.İyi günlerde ve boool çamurlu ortamlarda kazasız belasız kullanın inşallah :smiley:

teşekkür ederim iyi dileklerin için amasyalı06 ama aracımı sattım şimdi başka bir araç bakmaya başladım. camur sezonu açılana (kışa) kadar hem bütcemi arttırıyorum aynı zamandada araç piyasasının düşmesini bekliyorum umarım kışın güzel bi 4x4 yakalarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.