Benim Keçiye Vurdular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ati1983 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,575

ati1983

Ana Kamp
herkese slm. geçen canım sıkıldı alıp keçiyi bi gezinti yapayım dedim neyse çıktım öyle dik bi yamaç vardı oradan çıktım indim beni izleyen adamlar şaşkınlıkla bakmaya başladı neyse adamın altında renaut 12 var o da gaza geldi benim önümden basmaya başladı neyse ben onu geçtim yağmurdan bütün camlar buhar oldu hiç arkamı göremiyorum neyse toprak yol ya nasıl olsa bir-şey olmaz diye aniden bi çevirdim direksiyonu yanımdan o renaut 12 li adam vurdu tabi suç bende çünkü arkama bakmadım sinyal vermedim neyse adam da biraz alkollü idi ağbi tamam suç bende dedim hatamı kabul ediyorum tutanak tutalım dedim gerek yok 75 TL ver aramızda halledelim dedi. neyse anlaştık adam anlayışlı çıktı anlaştık kendi aramızda helalleştik böyle bi anı geçti. ama arka buz çözücüsü çalışsaydı benim bu kaza kesin olmazdı gerçekten arka buz çözücüsü çok önemli olduğunu anladım. herkese saygılar...

Fotoğraf-0001.jpg

Etiketler

Ynt: Benim Keçiye Vurdular

ben onun bayrağına kurban olurum olsun başkan sorun değil niva ya bişe olmaz merak etme bak ben l 200 aldım geri niva alacam elindeki aracın kıymetini bill :D

murat067' Alıntı:
ben onun bayrağına kurban olurum olsun başkan sorun değil niva ya bişe olmaz merak etme bak ben l 200 aldım geri niva alacam elindeki aracın kıymetini bill :D
hayır murat l200 beyenmedinmi benimde l200 çok hoşuma gidiyordu

deliyürek44' Alıntı:
hayır murat l200 beyenmedinmi benimde l200 çok hoşuma gidiyordu

L200 gerçekten pikap gurubunda en üstnoktada ama benim gözümde arazide bir niva kadar zevk verici olamaz... ben offroadı zevk için yapıyorum benim ne dağın tepesinde bir tarlam nede yaylada evim vs yok offroad nerde ben ordayım ve bulunduğum ilçede numune olarak bir ben varım iş böyle olunca nivadan ayrıldıktan sonra anllıyor insan kıymetini ... sebep niva arazide vyrsan kırsan yaksan döksen parçalasan tabi bunları yaparken aldığın zevki yaşasan sana maliyeti 1 bir niva parası 5000 tl olur...
ama aynı şeyi bir l200 ile yapmayı değil olaki kazara bir akis kestin diyelim serviste 2700 tl cik faturayı önüne korlar sende melül melül bakarsın... 2 akis bir niva parası verdiği zevk zevk değil acı... bu sebeptendirki l200 tarzı bir araç ile asla nibva arazide mukayese edilemez....
;) ;)

Başınızdan geçen olay için öncelikle geçmiş olsun Allah daha beterini göstermesin..Çok ucuz atlatmışsınız uyarı maliyetinde olmuş kaza..cj serilerindede aynı problem var ve bunu pas geçmemek gerekiyor..Ayrıca bu tip araçların arkası sedan tarzı olmadığı için silecekte gerçekten zaruri bir aparat..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR