Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,309
Üst yatak kullanılabiliyor mu?hiç denediniz mi?

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Teşekkürler. Aslında benimde favorim kısa şase ama ben aracı üstü yapılmış şekilde aldım. Yani başka seçeneğim yoktu. Dediğiniz gibi arada 40 cm uzunluk farkı var. Kısasının şehir içinde daha bir otomobil kıvamında olacağını düşünüyorum açıkcası.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst yatak kullanılabiliyor mu?hiç denediniz mi?

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz 2 kişiyiz üstü yatakdan daha çok ayakta durmak için kullanıyoruz. Bir kere yatıp denedim çok kötü deyildi. Orjinalinde konan yatak süngeri ince ve sert biraz belki o değiştirilirse daha konforlu olur yazın araç gölgeye çeklip püfür püfür yatılır diye düşünüyorum. Bundan önce westfalia bir T3 camperim vardı üstte baya yatmışlığım var baya keyifli oluyor . Ama kamp dışı kalınırsa güvenlik endişesi hat safhada. Gece siz uyurken birinin gelip çadırın dışından bıçak saplaması gibi deli düşünceler oluyor insanda. Bir keresinde Balkan seyahati Üsküpde şehir içinde üst çadırı açıp yatmıştım.

Altınolukda teyzemin yazlığı var arasıra giderdik ben içerde evde yatmaz evin önünde arabanın üstünde yatardım. Dediğim gibi yazın çok zevkli serin püfür püfür.

merhabalar nevzat bey sizin öteki karavanınızı resmini duvar resmi yapmıştım face cok güzeldi galiba daha güzeli geliyor hayırlı uğurlu olsun.

merhabalar nevzat bey sizin öteki karavanınızı resmini duvar resmi yapmıştım face cok güzeldi galiba daha güzeli geliyor hayırlı uğurlu olsun.
☺teşekkür ederim. Gerçekten onunla çok güzel anılar yaşadık. Birlikte 100bin km civarı yolculuk ettik. Hiç bir gün bir problem çıkartmadı. Dış kaplamaları ona çok yakışıyordu gerçekten. İyi hatırlattınız konunun başlarındaki fotoğraflar silinmiş malesef.Eski fotoğraflardan buraya ekleme yapayım biraz.

harikasınız bu resimleri göremiyorduk bende evin tek arabası olacak ama ducato 15 arıyorum onu sizin gibi stivan 5 kişilik yapmayı düşünüyorum .resimler için teşekkürler

harikasınız bu resimleri göremiyorduk bende evin tek arabası olacak ama ducato 15 arıyorum onu sizin gibi stivan 5 kişilik yapmayı düşünüyorum .resimler için teşekkürler
umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulursunuz.13 m3 neden düşünmüyorsunuz? eyer 2 kişi gezilecekse gayet yeterli gibi hemde park açısından boy avantajı var.

Yorum icin tesekkur ederim. Sanirim ben biraz daha dusunecegim.

Bu arabayi Türkiye´de kullanma sansi varmi ?

Bu arabayi Türkiye´de kullanma sansi varmi ?