Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,971
Üst yatak kullanılabiliyor mu?hiç denediniz mi?

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Çok güzel olmuş. Gülegüle kullanın. Kısa şase düşündünüz mü? Yurt disinda genelde kisa var. Acab neden bu kadar yaygın. 40 cm ekstra uzunlugun mutfak tezgahi disinda sizce faydasi ne olabilir. Ben karar veremedim. Su an lt 35 kullaniyorum. Kuculme niyetm var. Ne tavsiye edersiniz.
Teşekkürler. Aslında benimde favorim kısa şase ama ben aracı üstü yapılmış şekilde aldım. Yani başka seçeneğim yoktu. Dediğiniz gibi arada 40 cm uzunluk farkı var. Kısasının şehir içinde daha bir otomobil kıvamında olacağını düşünüyorum açıkcası.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst yatak kullanılabiliyor mu?hiç denediniz mi?

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz 2 kişiyiz üstü yatakdan daha çok ayakta durmak için kullanıyoruz. Bir kere yatıp denedim çok kötü deyildi. Orjinalinde konan yatak süngeri ince ve sert biraz belki o değiştirilirse daha konforlu olur yazın araç gölgeye çeklip püfür püfür yatılır diye düşünüyorum. Bundan önce westfalia bir T3 camperim vardı üstte baya yatmışlığım var baya keyifli oluyor . Ama kamp dışı kalınırsa güvenlik endişesi hat safhada. Gece siz uyurken birinin gelip çadırın dışından bıçak saplaması gibi deli düşünceler oluyor insanda. Bir keresinde Balkan seyahati Üsküpde şehir içinde üst çadırı açıp yatmıştım.

Altınolukda teyzemin yazlığı var arasıra giderdik ben içerde evde yatmaz evin önünde arabanın üstünde yatardım. Dediğim gibi yazın çok zevkli serin püfür püfür.
88d2a9106d7b62c98cc74d623d75f023.jpg

merhabalar nevzat bey sizin öteki karavanınızı resmini duvar resmi yapmıştım face cok güzeldi galiba daha güzeli geliyor hayırlı uğurlu olsun.

merhabalar nevzat bey sizin öteki karavanınızı resmini duvar resmi yapmıştım face cok güzeldi galiba daha güzeli geliyor hayırlı uğurlu olsun.
☺teşekkür ederim. Gerçekten onunla çok güzel anılar yaşadık. Birlikte 100bin km civarı yolculuk ettik. Hiç bir gün bir problem çıkartmadı. Dış kaplamaları ona çok yakışıyordu gerçekten. İyi hatırlattınız konunun başlarındaki fotoğraflar silinmiş malesef.Eski fotoğraflardan buraya ekleme yapayım biraz. f92249352f1268987ada2d01492bca5f.jpg 043261c56a26cd243c75be080be1299d.jpg d08bd6e4fe084cd1d9b52f32b5327639.jpg 47d1095479f80cffed10d4938bf39b1c.jpg b8380453f132fb992310a80872df2c7b.jpg

harikasınız bu resimleri göremiyorduk bende evin tek arabası olacak ama ducato 15 arıyorum onu sizin gibi stivan 5 kişilik yapmayı düşünüyorum .resimler için teşekkürler

harikasınız bu resimleri göremiyorduk bende evin tek arabası olacak ama ducato 15 arıyorum onu sizin gibi stivan 5 kişilik yapmayı düşünüyorum .resimler için teşekkürler
umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulursunuz.13 m3 neden düşünmüyorsunuz? eyer 2 kişi gezilecekse gayet yeterli gibi hemde park açısından boy avantajı var.

Teşekkürler. Aslında benimde favorim kısa şase ama ben aracı üstü yapılmış şekilde aldım. Yani başka seçeneğim yoktu. Dediğiniz gibi arada 40 cm uzunluk farkı var. Kısasının şehir içinde daha bir otomobil kıvamında olacağını düşünüyorum açıkcası.

Yorum icin tesekkur ederim. Sanirim ben biraz daha dusunecegim.

Almanya’da VW California motokaravan/camperler içerisinde zamanla en az değer kaybeden bir araç. Bu aracın şehir içerisinde bir otomobil rahatlığıyla kullanılabilmesi (bana göre otomobilden daha rahat bir kullanımı var). garaja konulabilen, en modern ve sağlam tekniğe sahip bir araç.

Aşağıdaki linkte 97 model bir T4 California‘nın satış ilanı var. 513 bin kilometre yol gitmiş bir araca sahibi 17.490 € fiyat koymuş.
Volkswagen T4 California Exclusive 2.5TDI 2.Hand Scheclheft als Van/Kleinbus in Berlin

Nevzat Bey aracınız tekrar hayırlı olsun ve onunla güle güle gezin.
Bu arabayi Türkiye´de kullanma sansi varmi ?

Almanya’da VW California motokaravan/camperler içerisinde zamanla en az değer kaybeden bir araç. Bu aracın şehir içerisinde bir otomobil rahatlığıyla kullanılabilmesi (bana göre otomobilden daha rahat bir kullanımı var). garaja konulabilen, en modern ve sağlam tekniğe sahip bir araç.

Aşağıdaki linkte 97 model bir T4 California‘nın satış ilanı var. 513 bin kilometre yol gitmiş bir araca sahibi 17.490 € fiyat koymuş.
Volkswagen T4 California Exclusive 2.5TDI 2.Hand Scheclheft als Van/Kleinbus in Berlin

Nevzat Bey aracınız tekrar hayırlı olsun ve onunla güle güle gezin.
Bu arabayi Türkiye´de kullanma sansi varmi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR