Teşekkür ederim. Araç ruhsatta panelvan olarak görünüyor 4+ 1 . Önde tek koltuk arka 3 lü. Özel amaçlı motokaravan ruhsatlı araçlara uygulanan sigorta bedelleri malum o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum bu haliyle TUV den geçiyor zaten.
Bu saatten sonra aracımı panelvan olarak değiştirsem ne yapmam gerekiyor. bir de değer mi yapmaya.
Nevzat Bey güzel aracınız hayırlı olsun, güle güle gezin.
Seçiminiz çok isabetli olmuş .Bende T5 yüksek tavan kamper yapımı arifesindeyim, panelvan olarak yasalar neleri eklemeye izin veriyor anlamaya çalışıyorum.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah.Yeni aracınız için ekleme/değişiklik düşünüyormusunuz?
Teşekkür ederim. Arac normal günlük arac gibi kullanıcak şekilde. Yani yollarda gördüğünüz vw transporterlardan farkı yok. Bir kazada Allah korusun normal bir araç ne muamele görüyorsa aynen o şekilde. Siz kaskodan bahsediyorsanız sonradan içeriye koyduğunuz ne varsa sigortaya bildirip ek prim öderseniz olur. Bunun dışında aracın özel amaçlı motokaravan olmasının size kaza anında sağladığı bir avantaj yok diye biliyorum. Tek faydası fazladan ödenecek 2000 tl trafik sigortası.Birde Allah korusun kaza vb durumda ruhsatın karavan olmaması sıkıntı olurmu?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi