Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ertuğrul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,810

ertuğrul

Ana Kamp
Yer
Tokat
Karavan sahibi olma sürecinde herkesin yaşadığı gelgitler ve kafa karışıklığından sonra ben de nihayet karavancılar arasına katıldım. Aracım 2001 model t4 ve başından beri karavan amaçlı kullanılmış 88000 Km de bir 2.5 TDİ t4. Ankara da Erdal Oto Döşeme tarafından karavana dönüştürülmüş ve oldukça temiz kullanılmış. Aaaç hem trafikte hem de vergi dairesinde motokaravan olarak işli ve yolcu sayısı 5 kişi olarak ruhsata işli. Reimo açılır/kapanır tavan, omnistor tente 80 lt. su deposu, lavabo, 2 li ocak. iki sistem buzdolabı, tv, dış duş aparatı gibi donanımlara sahip. Şimdilik kış donanımı yok. Hem kamp amaçlı hem de uzun yol aracı olarak kullanacaığımız için bütçeyi biraz zorlamak durumunda kaldık. Alım/satım maliyeti, sonrasında tüm aksamın ve aracın elden geçirilmesi ve lastiklerin yenilenmesi vs. 33.000 Tl ya mal aoldu. En kısa zamanda resimlerini ekleyeceğim. Kendimi Anakra lı karavancılar listesine mutlulukla ekledim. Selamlar.

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Güzel gezilerde,kamplarımızda görmek dileği ile,keyifli geziler.

"Türkiye'de satılık böyle bir karavan varmış da bizim haberimiz yokmuş" diye düşünmeden edemedim.. :eek: :D Nereden buldunuz böyle bir hazineyi? Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz. Güle güle kullanın.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim.

Cavid Sezen

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanmanızı dilerim
haftasonu ışıkdağına gelirseniz hem tanışırız hem aracınızı görmüş oluruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72033.msg904079#msg904079

İyi dilekleriniz için teşekkürler. 1,5 yaşlarındaki ikiz kızlarımız nedeniyle bu sene kapm aracı olarak kullanabilmemiz biraz zor görünüyor. Ama sabırsızlıkla beklediğimi bilmenizi isterim. Daha önce şu an Sn. Orsaalabanda nın kullandığı yüksek tavan t4 aracı almaya niyetlenmiş ama cesaret eksikliği veya zamanlama hatası diyelim, alma imkanım olmamıştı. Arayışlarım 2005-2006 yüksek tavan t5 alıp Ankara Erdal Oto Döşemeye yaptırma seyrinde iken, daha önce internette veya başka bir yerde satılık olduğuna rastlamadığım bu aracın satılık olduğunu Erdal Bey aracılığıyla öğrendim ve sahibi ile irtibata geçerek aracı satın aldım. Sahibi tekne alma planları nedeniyle aracı satışa çıkarmış. Resimleri sanırım yarın ekleyebileceğim.
Ertuğrul AYASUN

Ertuğrul bey hayırlı olsun .Aracınızın görüntülerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR