Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan agundogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,687

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

Armağan bey aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız günler dilerim benim merak ettiğim bu aracı türkiye'denmi aldınız size ne kadara mal oldu fiyat olarak iyi günler dilerim.

Armagan Bey oncelikle araciniz hayirli olsun.Yakit konusu aklimi oldukca karistirdi.Soyleki,
Bizde 1984 model Mercedes 309D 5 silindir 2998 cm3 duz dizel motora sahip Hymermobil var.Sehirlerarasi 12-13 Lt yakiyor.Ve altina dustugunu hic gormedim?Arac yukluyken 3400-3500 Kg araliginda bu kadar fark olmasi beni sasirtti.Acaba bir ayarsizlik mi var diye de dusunmeden gecemedim.Sizinkinin yakiti mukemmelmis.

Karavanınızı güle güle kullanın.
Geçtiğimiz cuma gecesi İstanbul'dan Balıkesir'e giderken Bursa girişinde karavanınıza denk geldim. Bursa çevreyolu boyunca önünüzde arkanızda yolculuk yapıp biraz karavanınızı dışarıdan inceledim :D çevre yolunda fena da gitmiyordu. Maşallah diyelim.

must' Alıntı:
Armagan Bey oncelikle araciniz hayirli olsun.Yakit konusu aklimi oldukca karistirdi.Soyleki,
Bizde 1984 model Mercedes 309D 5 silindir 2998 cm3 duz dizel motora sahip Hymermobil var.Sehirlerarasi 12-13 Lt yakiyor.Ve altina dustugunu hic gormedim?Arac yukluyken 3400-3500 Kg araliginda bu kadar fark olmasi beni sasirtti.Acaba bir ayarsizlik mi var diye de dusunmeden gecemedim.Sizinkinin yakiti mukemmelmis.
Mustafa Bey merhaba,
Motor ve yürürün bakımı yakıtı direkt etkiliyor. Tüm enjektör, kızdırma bujileri, yağlar, sıvılar ve filtreleri orjinalleriyle değiştirdim. Orjinal derken, tam olarak orjinaliyle. Kontrol etmekte fayda olabilir.
Bunun yanında, James tam yüklü iken, yolcularıyla beraber 2800 KG geliyor. Sanırım en büyük etken bu. Çünkü bu büyüklükteki bir araca göre oldukça seri.

mustafaatk' Alıntı:
Karavanınızı güle güle kullanın.
Geçtiğimiz cuma gecesi İstanbul'dan Balıkesir'e giderken Bursa girişinde karavanınıza denk geldim. Bursa çevreyolu boyunca önünüzde arkanızda yolculuk yapıp biraz karavanınızı dışarıdan inceledim :D çevre yolunda fena da gitmiyordu. Maşallah diyelim.

Merhaba, güzel bir yolculuğun ilk uzun yoluydu. Tatilden yeni geldik, Marmaris'ten İzmir'e kadar birçok yere girme fırsatımız oldu. 1.500km şimdiden bitti. Karavanı Foça'da bırakıp, otobüsle geri geldik. Haftaya Ege üzerinden dolaşarak İstanbul'a döneceğiz.

selamlar.

Muğla Akbük kampımız. Sahilde Gli kamping var ama kalmamayı tercih ettik.

IMG_1944.jpg

Datça Marina içine 19:00'den sonra araç girişi yasak. Rahatlıkla konaklayabildik.

IMG_1852.jpg

Güzel bir gezi izlicez gibi takip,deyiz

Datça Marina içinde konaklama ücretli midir?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR