Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,021
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

Siftah senden bereket çadırvandan,artık kim tutar seni hakan.Umarım aracınla yaptığın kadar gezi yaparsın.

Etiketler

Hakan olmadi. Bizsiz acilis. :D
En kisa zamanda su acilisi tekrarlayalim.

Hakan tekrar güle güle kullan...kurulum son derece başarılı...ellerine sağlık..gözüm arkada değildi şimdi hiç değil..
Bu arada dün seninle paylaştığımı bugun burdan dostlarla paylaşayım..
Belki hatırlayanlar vardır, çadırwanı ilk yaptığım zaman ona sıçan adını vermiştik...sebebide otoban faresi ile çekiyordum onu...Bİrgün Karyat'ta sevgili Ferhat ,abi bu ne çadır nede karavan, buna çadırwan de dedi..ve o günden sonra çadırwan oldu...
Sahibinden.com internet seitesinede satılık ilanına çadırwan diye koydum...evvelsi gün bir baktım ki bu tar ilanlarda satılık çadırwan yazıyor :smiley:)))
Ferhat kamp-karavan literatürüne yeni bir ürün ismi kazandırdı, Ferhat'ı kutluyorum...Buna vesile olduğum içinde kendimi mutlu hissediyorum...
Kısacası Hakan senin çadırwan tarihe gecti...
birkaç çadırwan ilan örneği :smiley:)))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-orj-romork-cadirvan/detay?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-cadirwan-la-boheme/detay

Sevgili Levent, Gökhan, Bülent gezilerimin devamı daha da artarak elbet gelecek. Bülent arabam ve çadırımla yaptığım iptidai gezilerin tadı başka, öyle gezilerim de olacak. Özellikle kışın kar gezilerinde.

insel' Alıntı:
Hakan olmadi. Bizsiz acilis. :D
En kisa zamanda su acilisi tekrarlayalim.

İnsel hep beraber bir açılış en yakın zamanda yine yaparız. Ben her zaman hazırım.

Ömer Abi, benim de dikkatimi çekti. Karavan dünyasının litaratörüne Ferhat ile birlikte yeni bir kelime kazandırdınız ;"çadırwan". Türk Dil kurumu'na da bildirsek mi acaba? ama Türkçemizi bozmamak adına "çadırvan" olarak kullanmak daha uygun.

Yusuf teşekkürler.

Bence de bir açılımda biz yapmayalım ,çadırvan olsun.Bu bayram amcamları ziyarete gittiğimizde yengem aa Bülent in araba evi gelmiş demiş,işte eskilerde böyle isimler buluyor.

Üstadım,

Bir sonraki hamle sanırım bu tarz olacak... ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-vw-t3-yedek-parca-acilir-kapanir-1986-model-karavan-32209007/detay

32209007fku.jpg

32209007oei.jpg

322090072mz.jpg

32209007jto.jpg

Haldun Hocam, o parayı verebilecek olsam arabamı da satar bir T4 kamper alırım.

aslanahmet' Alıntı:
Haldun Hocam, o parayı verebilecek olsam arabamı da satar bir T4 kamper alırım.

Yok hocam, aman diyeyim sen takılma bu vosvosculara...

Nasıl bir camiaysa arkadaş , biri der T3 şöyle , öteki der T4 böyle , öbürü atlar T5 açık ara favori diye...

T2 konusunu hiç açmıyorum bile...

Dipsiz kuyu bu tayfa...

Aman diyeyim hiç heves etme... Nasıl beyin yıkıyorlar anlatamam... ;D

taiga' Alıntı:
Yok hocam, aman diyeyim sen takılma bu vosvosculara...

Nasıl bir camiaysa arkadaş , biri der T3 şöyle , öteki der T4 böyle , öbürü atlar T5 açık ara favori diye...

T2 konusunu hiç açmıyorum bile...

Dipsiz kuyu bu tayfa...

Aman diyeyim hiç heves etme... Nasıl beyin yıkıyorlar anlatamam... ;D
Haldun sen T4 den vazgecme :smiley:)))))

Hahahah :smiley: haklısın Haldun hocam...
Ömer Abi şimdiden başladı beyin yıkamaya. Gerçi ilerde satılmazsa ben alacam onun T3'ü. Ama belli de olmaz direk T4e de sınıf atlayabilirim.

Mantıklı...
Ömer abinin geldiği aracı inceledim...
Hoşuma da gitti...
Kişisel görüşüme göre araç tek kişi için ideal ötesi...
Yok iki kişi ise, az zorlanılsa da ciddi keyif alınır, iç hacim aslında en verimli kullanımı baz alırsak 1.5 kişilik... Baba-çocuk yada karı koca vb gibi gayet makul...
Lakin ben 3 kişiyim... Yani hacim olarak, ne kadar kastırsak ta ilk başta o coşkuyla görmezden gelsekte bir süre sonra bunalacağımız açık...
O nedenle bana uymadı...
Ama hem gündelik kullanım hem de hafta sonu kaçamakları için bir yada hadi 2 kişi için çok ciddi bir alternatif...

Yaşlanmışım :smiley: halbuki 2 saat önce facebook da Ömer Abi'nin Poyrazlar Gölü'ne T4 le yaptığı yolculuk resimlerini görmüştüm :smiley: . O T4 ü de biliyorum. Ömer Abi'nin işyerinde yakından görmüştüm.

Ömer Abi'nin T3'ü de güzel oldu hani.

T3 kısmetse 29 ekimde yola koyulacak :smiley: bitti bitiyor, boyası süreci çok canımı sıktı ama, içi gerçekten istediğim gibi oldu...darısı tüm isteyenlerin başına...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri