Benim de Cj'im Varmış !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahrenayt11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,922

Ortaya ne çıkacak...

• Kullanılan toplam oy
    30

Etiketler

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !..

ilk önce cj2cj3cj4m38m41militaryfordgmpwilys mp modeli sonra cjler cj5 cj6 cj7 cj8 diye gidiyor tepeden tırnaga kitabını yazdım ben bunların 13 yaşından beri willys jeep suruyorum onlar gibi arzi yollarda gibisini gormedim duymadım bence willys

jose andrio silva' Alıntı:
ya bak abi herzamn m38leri ön farları herzamn içe batıktır

Peki resimde gördüğün kırmız benim eski CJ'nin farı, Sarı olan şu anda üzerinde konuştuğumuz, hangisi içe dönük?

iÇE DÖNÜK.jpg

abi saten önceden içe batıkmış jeep sahibi farların yanlarına cerceve akoymuş yinede içe batık bir seninkine bak birde ona senin tam far cıkık onun ki cok benziyor abi hangisi cok benziyor dikkatli bak abi

jose andrio silva' Alıntı:
ruhsat yzar saten cj diye ama gercegi m38 a1 diye yazması lazım bizim tukler cj kasa diye yazmışlardır ruhsata

Bu kadar derin bilgi beni aşar; tartışmadan çekilsem iyi olacak..... Bir kere CJ'em oldu diye eksper olamam.... biraz araştırıp sonra bu konuya dönsem daha yerinde olacak gibi....:smiley:

Tamam hadi çok biliyorsunuz madem :smiley: ben jeep sayfasına ancak uzman jeep'cilerin cevap verebileceği bir konu açtım. Kimseden tık yok. Noldu ustalara nutkumu tutuldu. Tıkandı mı yoksa :smiley: ;D :D
hadi jose andrio silva göster bu konudada madem jeep kültürünü. Ben cevap alamadım hala.

alpaslanepli' Alıntı:
Tamam hadi çok biliyorsunuz madem :smiley: ben jeep sayfasına ancak uzman jeep'cilerin cevap verebileceği bir konu açtım. Kimseden tık yok. Noldu ustalara nutkumu tutuldu. Tıkandı mı yoksa :smiley: ;D :D
hadi jose andrio silva göster bu konudada madem jeep kültürünü. Ben cevap alamadım hala.

Hani nerde? jeep sayfasına baktım göremedim konuyu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR