Ynt: Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)
Kemal bey hayırlı uğurlu olsun tekeriniz hep güzel mutlu gezilere dönsün inşallah.
Malum sitede ilanı görür görmez Ankaradan bir arkadaşa haber verdim (abolgi) fiyatı uygun ve güzel şirin bir karavan kaparlar yakında, düşünürsen affetme dedim. O motokaravan düşünüyordu, zaten ertesi günde ilanda bulamadım kısmet yine bizden bir dosta imiş sevindim.
Acemi karavancı nereden belli olur ilk gece camı açık unutmasında
Ben ilk kampta böyle yapmıştım kızılcahamam çamkoruda kış sonu üstelik. Güzel hatıralar bunlar. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Sn centilmen,
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Aslında günlük çekme karavan ilanlarını kontrol ediyordum, aslında alacağımdan da değil, 2-3 yıl sonrası nişlan düğün işleir bitince alırım fikrindeydim, ilanda fiyatı da ıugun görünce fırsat bu fırsat dedim
Daha önce polkar karavanı internette görmüştüm çok şirindi, ve hafifi olması da benim için ayrı bi öneme sahipti, zira beniç araç da ufak bi araba.
İlanı görünce daha özellikleirni bile okumadan aradım,ardından kaparo gönderdim, haftaya almaya geliyorum dedim, sonra hafta sonunu bekleyemedim tabi, rapor alıp gittim antalya ya
Sabah 8 den gece 1 e direksiyonda olunca camları da farketmemişim, gerçi tulum ile yattım ama yüzüm üşümüştü özellikle de
Öğrenecek yapacak çok şey var, heyecan veren işler bunlar, iyi ki de almışım
Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim,