Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tornado57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,537
Ynt: Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

Sn, Mustafa Yetim,
Sn Levent bey,
Çok teşekkür ederim, güzel geziler paylaşmak ümidiyle,

Sn "egosu" darısı başınıza, hiç beklemediğiniz bir andan çıkabilir karşınıza...

Etiketler

Teşekkür ederim sayın "ankirali"
sisin karavanınız da hayırlı olsun.

Kemal bey.
Güzel karavan, hayırlı olsun.
Güle güle kullanın.

Kemal bey hayırlı uğurlu olsun tekeriniz hep güzel mutlu gezilere dönsün inşallah.
Malum sitede ilanı görür görmez Ankaradan bir arkadaşa haber verdim (abolgi) fiyatı uygun ve güzel şirin bir karavan kaparlar yakında, düşünürsen affetme dedim. O motokaravan düşünüyordu, zaten ertesi günde ilanda bulamadım kısmet yine bizden bir dosta imiş sevindim.
Acemi karavancı nereden belli olur ilk gece camı açık unutmasında :smiley: :smiley: Ben ilk kampta böyle yapmıştım kızılcahamam çamkoruda kış sonu üstelik. Güzel hatıralar bunlar. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

Karavaniniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Polis evrakları sordu, 700 kilo dediğinizde ne dediler, bir problem çıktımı acaba..

Kemal bey hayırlı uğurlu olsun tekeriniz hep güzel mutlu gezilere dönsün inşallah.
Malum sitede ilanı görür görmez Ankaradan bir arkadaşa haber verdim (abolgi) fiyatı uygun ve güzel şirin bir karavan kaparlar yakında, düşünürsen affetme dedim. O motokaravan düşünüyordu, zaten ertesi günde ilanda bulamadım kısmet yine bizden bir dosta imiş sevindim.
Acemi karavancı nereden belli olur ilk gece camı açık unutmasında
smiley.gif
smiley.gif
Ben ilk kampta böyle yapmıştım kızılcahamam çamkoruda kış sonu üstelik. Güzel hatıralar bunlar. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Sn centilmen,
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Aslında günlük çekme karavan ilanlarını kontrol ediyordum, aslında alacağımdan da değil, 2-3 yıl sonrası nişlan düğün işleir bitince alırım fikrindeydim, ilanda fiyatı da ıugun görünce fırsat bu fırsat dedim :smiley:
Daha önce polkar karavanı internette görmüştüm çok şirindi, ve hafifi olması da benim için ayrı bi öneme sahipti, zira beniç araç da ufak bi araba.
İlanı görünce daha özellikleirni bile okumadan aradım,ardından kaparo gönderdim, haftaya almaya geliyorum dedim, sonra hafta sonunu bekleyemedim tabi, rapor alıp gittim antalya ya :smiley:
Sabah 8 den gece 1 e direksiyonda olunca camları da farketmemişim, gerçi tulum ile yattım ama yüzüm üşümüştü özellikle de :smiley:
Öğrenecek yapacak çok şey var, heyecan veren işler bunlar, iyi ki de almışım :smiley:
Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim,

Sn enginizm35,
teşekkür ederim,
Polise 700 kilo deyince var mı evrakı dedi, tarttığımı ama fişini almadığımı söyledim, nerden bileceğim ben dedi flaan, bu markanın zaten 750 ve üzeri modeli yok dedim, bende o 700 kilodan fazladır ama seni tutmayalım dedi, gönderdi, bu ağırlığı belgeleme konusunda elimizde bi evrak olsa iyi olur diye düşünüyorum. Hatta otobanda karayollarının ağırlık kontrol yerlerine baktim ıışıkları açıktı ama kimse yoktu içerde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR