Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BGRDRC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,396

Etiketler
Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

araç zaten süper onu yazmama gerek bile yok , aracın içi acayip geniş duruyor bu modele teknik ölçüleri varmı elinizde

Bugra bey
Karavanınız cok guzel.
Cok şık , Kamper olmasına ragmen çok da fonksıyonel . Ayrıca da sevımlı geldı bana.
Gule gule kullanın.

Bugra bey gule gule kullanin. Insallah uzun uzun yollar yapin. Oturma ve yatak grubunun ayri olmasi ve icinin ferahligi acisindan zaten en iyi dizaynlardan. Allah Insallah bizim gibi olmayanlarada versin. Sncyro yu satacakmisiniz yoksa onu sehir ici bunu sehir disi mi kullanacaksiniz?

Hikayenizi bu haftasonu Levent G. den dinledim,yollarda olmanız dileği ile.

Guzel temiz ve orjinal bir arac. Ozellikle ocaktaki firin yeri cok guzel. Gidip gormus ve arkadaslarima tavsiye etmistim. Umarim uzun yillarr sorunsuz kullanirsiniz. Sadece tente ve bisiklet askiligi yeter. Gule gule kullanin.

Buğra, çok sevindim. Başlığı görmekte biraz gecikmişim kusura bakma.

Güle güle, gönlünüzce, sağlıkla, sıhhatle, iyi günlerde kullanmanız dilekleri ile...

vwcaravelle' Alıntı:
araç zaten süper onu yazmama gerek bile yok , aracın içi acayip geniş duruyor bu modele teknik ölçüleri varmı elinizde
Maalesef teknik veriler yok elimde ancak içi dediğiniz gibi oldukça geniş hele transporterdan sonra çok geniş geliyor:smiley:

melihbozkurt' Alıntı:
Bugra bey gule gule kullanin. Insallah uzun uzun yollar yapin. Oturma ve yatak grubunun ayri olmasi ve icinin ferahligi acisindan zaten en iyi dizaynlardan. Allah Insallah bizim gibi olmayanlarada versin. Sncyro yu satacakmisiniz yoksa onu sehir ici bunu sehir disi mi kullanacaksiniz?
Melih Bey çok teşekkür ederim.Syncro'yu satıyorum çünkü işim gereği Kızılay'a Syncro ile girme şansım olmuyor.Ayrıca hem syncro hem LT derken bayaa açıldık biran önce satıp açıkları kapatmak istiyorum.Umarım siz de istediğiniz araca biran önce kavuşursunuz.

Tüm iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Aracı sizler böyle övünce insan iyi bir iş yaptığını bir kez daha anlıyor.Gerçi transporter syncro için çok güzel planlar vardı ancak LT'nin keyfide hakikaten çok başka.En kısa zamanda haftasonu da olsa(iş değişikliğinden dolayı maalesef bu yıl iznim yok:() görüşmek üzere..

Buğra kardeşim müjdesini Hikmet yanına gittiğimde geçen cumartesi vermişti ama başlığı yeni gördüm.
Güzel bir araç güle güle keyifli mutlu gezilerde kullan. Tekerine taş değmesin inşallah. Hikmetin dediği gibi gezilerde aramızda görelim hakkını ver.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR