gkcv Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2008 #4 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri Bayıldım çok farklılar
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 6 Haz 2008 #5 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri Önce yanlış yazılmış beni yıka yazıları yazılmalıydı diye düşündüm. Fakat detay dahi atlamadan yapmış olmalarına şaşırdım.
Ynt: "Beni Yıka" Resimleri Önce yanlış yazılmış beni yıka yazıları yazılmalıydı diye düşündüm. Fakat detay dahi atlamadan yapmış olmalarına şaşırdım.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,195 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 18 Eki 2008 #6 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri İnsan bu sanat eserlerini nasıl kıyıp da yıkayabilir... :
geldiler21 Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer fatsa 30 Eki 2008 #7 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri bence yıkamayın daha çekiçi duruyor
Ç çamurcu Ana Kamp Mesajlar 90 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu 1 Kas 2008 #8 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri Bunlar daha çok beni yıkama resimleri olmuşlar...
Jimny Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 2 Kas 2008 #9 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri Biz hala beni yıka yazıyoruz, utandım falla
D dag Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 18 Kas 2008 #10 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri inanamıyorum millet şaheser yaratmış
tuncaaayy Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/ataşehir 28 Kas 2008 #11 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri arabamın arka camında böyle resim olsun kirli dolaşırım valla
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 10 Haz 2009 #12 Ynt: "Beni Yıka" Resimleri özellikle Monalisa mükemmel yapılmış buzdan heykeller bile daha uzun süre saklanabiliyorken bunların bir rüzgara kurban gitmeleri üzücü
Ynt: "Beni Yıka" Resimleri özellikle Monalisa mükemmel yapılmış buzdan heykeller bile daha uzun süre saklanabiliyorken bunların bir rüzgara kurban gitmeleri üzücü