Bende T5 Alarak Karavanlandım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maranga44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,541

Etiketler
Ynt: Bende T5 Alarak Karavanlandım

Karavanınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel ve temiz bir karavan. Logo konusunu biraz araştırdım ama bulamadım. Bazı karavancılar hoşlarına giden şeyleri de araçlarına yapıştırıyorlar.
Bu linkte çok sayıda logo var. Isterseniz bir de siz bakın. Benim gözümden kaçmış olabilir.
http://goo.gl/kA51Zm

Güle güle kullanın.. Güzel bir karavan aldınız..

Yanılmıyorsam, içinin yapım dizaynından tanıdım.

5 sene kadar önce Ankaradan bir arkadaş EGE Karavan Mehmet Kökçü beye yaptırdı bunu. Bir süredir satıştaydı. Size kısmetmiş hayırlı olsun.

WV dönüşümlü karavanlarda, içinde duş tuvalet bölümlü bulmak zordur. Kıymetini bilin.

Kampinglere mahkum olmak istemiyorsanız, en az 300 Watt güneş paneli takar ve su deposunu da en az 150 Litre olarak genişletirseniz, size senelerdir karavan zevkini tattıracak ve özgürce kamp yapacağınız bir karavanınız olur.

Not: Benimde ilk karavanım WV T4 idi. Çok güzel araçlardır, kıymetini bilin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69189.0

güzel günlerde kullanmanız dileğiye hayırlı olsun.yerli yapımmı acaba oldukça güzel görünüyor.

erden beyin dediği gibi ege karavan tarafından yapılmış heralde.ama işçilik çok iyi ve araç çok az kullanılmış.yanlız tavan sol üst yan küçük sürgülü cam yağmurda su alıyor ne yapmalıyım acaba.heyşey birinci sınıf reimo koltuk mekanızması thedford kasetli wc gibi.içi yepeyeni.

maranga44' Alıntı:
erden beyin dediği gibi ege karavan tarafından yapılmış heralde.ama işçilik çok iyi ve araç çok az kullanılmış.yanlız tavan sol üst yan küçük sürgülü cam yağmurda su alıyor ne yapmalıyım acaba.heyşey birinci sınıf reimo koltuk mekanızması thedford kasetli wc gibi.içi yepeyeni.

Türkiyede önde gelen yıllardırkaravan imalatçılarındandır İZMİR-Ege Karavan (Mehmet Kökçü) Aynı zamanda Alman karavan parçaları ve ekipmanları imal edip satan REİMO fabrikasının da yetkili distribütörlerinden birisidir.
https://www.facebook.com/ege.karavan
https://tr.foursquare.com/v/ege-karavan/4ff6b856e4b002d4d32d0ff0
http://ww38.egekaravan.net/

Aldığınız karavanı önceleri çok incelemiştim. Ve almak ta istemiştim,kısmet olmadı.

Su alan üst camınızın yalıtımını, herhengi bir oto camcısında yaptırabilirsiniz.

Not: Karavanınız ve diğer karavan ekipmanları konusunda merak edip takıldığınız konular olursa, buradan tüm arkadaşlar size yanıtlayabilirler. Mesaj ve telefonla banada ulaşbilirsiniz.. Saygılar..

İyi günlerde kullanın, çok güzel karavan.
Ege karavan üretimi benim hatırladığım İzmirli bir doktor yaptımıştı, sürgülü camı en yakın ölçüdeki karavan camı ile
değiştirirsiniz sorun hallolur.

Selamlar

Erden ve Güngör bey çok teşekkür ederim.gerçekten çok güzel bir karavan aldığımda sadece 40500 km deydi şimdi 41500km de şanslı olduğumu düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Karavanınız hayırlı olsun, Bence de Ege karavan yapımıydı, yanılmıyorsam imalatı sırasında aracı görmüştüm. Güle güle kullanın :smiley:

Gerçekten güzel bir karavan almışsınız. Aramıza hoş geldiniz. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum.

Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR