Belgrat Ormanı Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan devilkiss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,661
Ynt: Belgrat Ormanı Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Selimcim sen suzuki buluşmasınla şileye gitceksin die biliyordum o yüzden aramadım... bu pazar tazeleriz :smiley:
offroader_' Alıntı:
Çagrı öldürücem seni :mad: insan bi çağırır ya.

Etiketler

orsa' Alıntı:
Sağlam çamur varmış. Soner ve Tamer'in fotoğrafları var ama sizin aracı göremedim hiç.
selamlar ben lastikleri takamadım sonerin araçla girdik haftaya kısmetse

navaraextreme' Alıntı:
apo dayının tükendiği an :smiley:
selamlar apo dayı'nın elimde daha ne ressileri varda kıyamadım ona siteye koymaya ressimlerini :smiley:

bizim apo video çekti ben tırmalarken yokuşu ama peşimden gelirken tlfona kaydetmeden kapamış gitti videolar ben tamer abilerden sonra gittim yanlarına.... tektim..
orsa' Alıntı:
Sağlam çamur varmış.
Soner ve Tamer'in fotoğrafları var ama sizin aracı göremedim hiç.

cagri_ali' Alıntı:
Ya öğeleden sonra satt 3 te kalkıp yarışı kaçırmış olabilirim ama anane yokuşundaki çamuru kaçırmadım yanınıza gelirken aynı kanala bende takıldım 15 dakka uğrastım çıktım apo saolsun video çekti telefonla ama kaydetmemiş :smiley:
çağrı kötü şans be dostum ben çıkarken videoya cektim necmi abiyi falan kurtarırkende video sonerde kaldı videolarıda yüklerim hafta içi artık

Abi onları koyma zaten ya ;D hele apo abile apo dayının olan fotoları ;D
devilkiss' Alıntı:
selamlar apo dayı'nın elimde daha ne ressileri varda kıyamadım ona siteye koymaya ressimlerini :smiley:

orada uğraş verip görüntülerle bizi doyuran arkadaşlarımıza çok teşekkürler ,

zeminin güzelliğine diyecek yok , müthiş güzel hatta , Çağrı geç gitmişti ama dönünce anlattı ;

Selim sende de kabahat var bilmez misin 3,5 lu Çağrı rahat durmaz.... :smiley:

Farketmez abi napalım olsun pazar günü alacam gene anane yokuşunun ifadesini :smiley:beklerim sizide program yoksa...
devilkiss' Alıntı:
çağrı kötü şans be dostum ben çıkarken videoya cektim necmi abiyi falan kurtarırkende video sonerde kaldı videolarıda yüklerim hafta içi artık

tabi abi neden olmasın bekliyorum...
devilkiss' Alıntı:
çağrı seninde bi resmin var bende aracının başında gece cektim buraya resmi koyayımmı sormadan koymak olmaz?

işte resminiz ya apo dayının ne ressimlerini cekmişim o gecede kıyamadım ona buraya koymaya onları fena oldu vallaa sabah oto mekanikte buluştukta koparttı bizi gülmekten yaaa zaten doğru bi resmimi koymazsınki diyor :smiley:

Göktuğ , sanki sizin gurup daha hafif bir parkur seçmiş gibi yazmışsın , ya sizinkiler ?
Buradan tekrar teşekkürler o görüntü ve emek için :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR