Belgrad Ormanı Gezisi (27 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,409
Ynt: Belgrad Ormanı Gezisi (27 Mart 2010)

.

27032010310.jpg

27032010311.jpg

27032010312.jpg

27032010313.jpg

Etiketler

Tolga, Gevher,
ellerinize sağlık çok güzel kareler.
Ben bu gezide Suzileri çok başarılı buldum. Takır takır gidiyolar maşallah. Böyle yerlere girilcekse bizim araçlar gibi ufak tefek araç lazım. Yoksa buralarda VX80, VX100 gezemez abi. Ağaçlar sık olduğundan sıkışır kalır mazallah.
İmkan varsa bir tane bu tarz ufak, bir de uzun yollu kamplar için büyük araç lazım. ;D
Tolga, Gevher, Cem tekrar teşekkürler. Çok keyifli bir gündü. Hiç birşeye elletmeden yedirdiniz, içirdiniz. Sağolun varolun.
Nice gezilerde görüşmek dileğiyle.

rica ederiz burak abi lafı olmaz asıl geldiğin için biz teşekkür ederiz ;)

Bakkan' Alıntı:
Tolga, Gevher,
ellerinize sağlık çok güzel kareler.
Ben bu gezide Suzileri çok başarılı buldum. Takır takır gidiyolar maşallah. Böyle yerlere girilcekse bizim araçlar gibi ufak tefek araç lazım. Yoksa buralarda VX80, VX100 gezemez abi. Ağaçlar sık olduğundan sıkışır kalır mazallah.
İmkan varsa bir tane bu tarz ufak, bir de uzun yollu kamplar için büyük araç lazım. ;D
Tolga, Gevher, Cem tekrar teşekkürler. Çok keyifli bir gündü. Hiç birşeye elletmeden yedirdiniz, içirdiniz. Sağolun varolun.
Nice gezilerde görüşmek dileğiyle.

takir takir derken su tolga nin avatardaki karin ustu oturmus imdat isteyen suzukiyimi kastediyorsun ;D ;D ;D

bu tür gezilerde discolarıda görmek isteriz biz ;D ;D ;D karın ustu kaldıgım yer polonez köy bu arada belgratta 2 kere vincledım arabayı ;D

Kürşat,
yükseklik biraz az olduğu için karnının üstüne oturuyo bazen suzicik. Ama öyle veya böyle, yeri geliyor sürünerek çıkıyor. Kilitde var, adam gidiyor.

Bakkan' Alıntı:
Kürşat,
yükseklik biraz az olduğu için karnının üstüne oturuyo bazen suzicik. Ama öyle veya öyle, yeri geliyor sürünerek çıkıyor. Kilitde var, adam gidiyor.

biliyorum Burakcigim ben tolga ve cem e takiliyorum sadece, onlarda bizle ugrasmayi sevdiklerinden ;D

Cem, Burak, Tolga...güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz....Cem böyle yerler için tel, mel uğraşacağımıza sepetin yan taraflarına senin motorlu testereden iki tane koysak daha faydalı olur gibi geliyor....bugün ben bir Ali ustaya sorayım bakayım, montaj kataloğunda varmıymış.... ;D ;D

Aman abi doğaya zarar gelmesin.

olcaytogezer' Alıntı:
Cem, Burak, Tolga...güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz....Cem böyle yerler için tel, mel uğraşacağımıza sepetin yan taraflarına senin motorlu testereden iki tane koysak daha faydalı olur gibi geliyor....bugün ben bir Ali ustaya sorayım bakayım, montaj kataloğunda varmıymış.... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri