Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,392
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Merhaba Arkadaşlar

Bugün bende çok gelmek istedim ama olmadı :(. kesin süper bir gezi idi ama neden hala resim ve videolar yok

hadi bekliyoruz ;)

selamlar

Etiketler

abıcımm batanda kalanda lr fotoyu cekende lr
ben ıl fotoyu bılıyorum adım gıbı tarıf edıyım
beyaz bır arac ortada arkada bıdonda bır yazı ıkı tarafında kalın kıyım abıler vede mutlular

RedlinE' Alıntı:
...birde başlikda hafif gezi demezlermi

Başlığı açan Land Rover kullanıcısı olduğu içindir Mücahit ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
aaa ayrı gayrımı var. bak ben yazdım buraya lastık subabımımın bası koptu sende yaz.
yanlız saka bır yana araç yerden gıdıyor gucude pek yok basamaklar tarak gıbı yerı supuruyor ama maşallah bir yer harıc kalmadi kilit yok bişey yok.

Ha şöyle, yiğidi öldürün hakkını yemeyin bari :smiley:

yok cıddı ben bu kadar beklemıyodum ıyı gıttın valla ama ablacım dokul artık yaa noldu senın aracaaa

Yükeleme sürerken ufaktan genel bir değerlendirme yapayım.

LR'ler (Defender DCPU, Defender V8, Defender 2.5 Düz dizel, Defender 2.5 benzinli, Disco II Td5) herzamanki gibi bekleneni verdiler.
Toyotalar da fena değildi.

İlk etap, kadife koltuk (Bu ismin hikayesini Derya abi anlatır): Etaba ilk giren Toyota, ilk batan Toyota. Daha batak bir yerden önüne geçelim derken (Kilitsiz ve High'da girmiş) Derya abi de battı.

İkinci etap, sulu çayır, Toyota battı, LR'ler gezdiler.
Etap çıkışı yokuş, Defender 2.5 Dizel vinçledi, Defender 2.5 benzinli vinçledi, Toyotalar 3. 4. denemelerinde çıktılar. Diğerleri tek seferde çıktı doğal olarak.

Üçüncü etap, merdivenler ve gölet, Toyota inanılmaz bir şekilde geçti (alkış), DEfender V8 biraz fazla ortaya kaçınca kaldı (kurtarma operasyonunu görüntüleri ayrıca gelecek)

Dördüncü etap, Kısırkaya sahil, Terrano battı 15 dakikada strap bağlandı, Toyota 15 sn'de çekti.

Evet bayanlar ve baylar, ilk parti fotolar yüklendi. 10 dk araya girmezseniz resimlere başlıyorum

IMG_6997.jpg

IMG_7005.jpg

IMG_7004.jpg

zaten bu LR ların başına ne geliyorsa Low a almayı unuttuklarından geliyor ;D ;D ;D

şöyle tadımlık bir parça gelsin
http://www.dailymotion.com/video/xceo5k_mordo-k%C4%B1s%C4%B1rkaya-t%C4%B1rmanma_sport

Bu da Mücahit'in yengeç çıkışı (orta-ön-arka full kilit :smiley: ), Naci'nin tabiriyle "akıntı cağanozu" :smiley:

IMG_7024.jpg

IMG_7025.jpg

IMG_7026.jpg

IMG_7027.jpg

Bu da standart 2.5 benzinli Defender'ın çıkışı (tek seferde :smiley: )

IMG_7032.jpg

IMG_7034.jpg

IMG_7037.jpg

ve 2.5 düz dizel, ikinci denemede o da çıktı (Ama kesinlikle 3 veya 4 değil :smiley: )

IMG_7045.jpg

IMG_7048.jpg

IMG_7052.jpg

V8 hızlı çıkınca onun fazla resmini çekememişim ;D

IMG_7057.jpg

IMG_7060.jpg

araya gırmıyım dıyorum ama benı attınız kanala lr gelınce sagdan sagdan ah ahh bu kardesınız ne cektı bugun bu lr cılerın elinden duyun japoncu kardeşlerım.
cagonoz mahanoz o kanaldan cıktı ya

RedlinE' Alıntı:
araya gırmıyım dıyorum ama benı attınız kanala lr gelınce sagdan sagdan ah ahh bu kardesınız ne cektı bugun bu lr cılerın elinden duyun japoncu kardeşlerım.
cagonoz mahanoz o kanaldan cıktı ya

abi tamamda esas mesele o diilki LR lerde kanala girip çıkmışda sen aynı anda 2 kanalı birden kullanınca sorun olmuş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR