Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,388

SDC

Zirve
Yer
İstanbul
Uzun zamandan sonra katıldığım ilk off-road gezisiydi ve çok eğlendim. Aracımda meydana gelen arızaya rağmen epey direndim ama sonunda geri dönmek zorunda kaldım, sahildeki bölüme katılamadım.

Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :smiley:

01- Derya Derin (deryaderin)
02- Nejat Kurtkaya (nkurtkaya)
03- Mücahit Maden (redline)
04- Sevtap Dilek Çimen (SDC)
05- mordo72
06- Naci Doğancı (ndogancı)
07- Güven Ekşioğlu (concrete)
08- Mahmut Pehlivanlar (kasırga1)
09- Koray Vural (Discoverer)
10- Aret Bey

İsmini hatırlayamadığım arkadaşlarımdan özür dilerim. İsimleri özel mesajla gönderirlerse düzeltirim ;)

Video ve fotoğraf çeken arkadaşlarım, en kısa zamanda bekliyoruz lütfen :smiley:

Etiketler

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

çooook güzel bir gündü katılan herkese teşekkürler. bende foto yok ama cep telefonu ile çektiğim bir kaç tane para edecek video var :smiley: bunu duruma göre yayınlamayı düşünüyorum :smiley:

Mahmut Bey videolarınız toyota kullanıcısı arkadaşlarımız arasında yok satar bence ;D ;D

Sevtap hanım sadece toyota değil lr de var hemde durumu daha vahim..

;D ;D ;D

Tamam işte, onları yayınlamanız için toyota kullanıcıları tarafından teşvik edilebilirsiniz ;)

ben en son konuscam.
nejat abı gelsın doktursun bakalım bı

super bir gundu birde başlikda hafif gezi demezlermi
ama yanarim yanarim yengec gibi yan çiktigim 20 metrenin videosu yokya ona yanarim.
Millet araç yikatiyor anlaşilan gozunu seviyim kaplamanin biraktim kapiya yagmur halleder:smiley:

RedlinE' Alıntı:
ben en son konuscam.
nejat abı gelsın doktursun bakalım bı

super bir gundu birde başlikda hafif gezi demezlermi
ama yanarim yanarim yengec gibi yan çiktigim 20 metrenin videosu yokya ona yanarim.
Millet araç yikatiyor anlaşilan gozunu seviyim kaplamanin biraktim kapiya yagmur halleder:smiley:

Mücahit nooldu anlatsanıza yaw çatlatacaksınız insanı . ::smiley:

yok dostum benım tek sıkıntım lastıgımım sıbobunun kafası ezıldı onuda duzettık hava bastık devam
dıger toyotaya gelınce abıcım bır adam batarım cıkarım demıyor dalıyor ya cıkıyor ya kalıyor helal valla
ben suna bu buna bu oldu demıcem tek bır yerde kaldım v8 cektı
ben cıktım aynı yerde oda battı hatta bır metre gerımde battı.
ama sıgara ıcmeyen ben keyıf sıgarası ıctım bır olaydan sonra nacı abı sag olsun

cemtascioglu' Alıntı:
yavuz abıcım bunlar bırseyler yapmıs ama cıkar kokusu dur bakalım

;D ;D hayırdır inşallah , herkes bakıyor tepeden ama ne foto ne video ne yorum ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR