olcaytogezer
Zirve
Ynt: Belgrad Hafif Camel Etap Araştırma Gezisi (24 Mart 2010)
kürşadcım kanala oturmamışlar ama kenara oturmuşlar. ;D ;DTempus' Alıntı:bak bak bak kanala oturmamak icin yaptiklari cambazliklara bak ;D
yine koltuklarımı kabarttın arkadaşım. şaka maka 3 sene kadar önce jimny ile ayaklarımı yere basmadan geçtim orayı. ancak etaba girecek arkadaşların önceden bilmesini isterimki arabanın altı hafriyat yapabilir, alternatiflerde ise bol dal çiziği yan desen verebilir. ;D ;D üzülerek belirteyimki benim 110 DCPU ile camel a girme şansım yok. neyse bende fotoğraflarınıza bakarım. : :olcaytogezer' Alıntı:Derya abi buraları oynaya oynaya geçer, biz geçerken sıkıntıdan 2-3 tur bile bindirir.....
ama girmediğinizde de senin ve Mert'in hep içinde kalacak orası....... : :Tempus' Alıntı:ohooo derya abi girmem diyorsa ben hayatta girmem ;D başka rota bulalım suzi etaplarına sokamam ben koskoca discoyu ;D
olcaytogezer' Alıntı:ama girmediğinizde de senin ve Mert'in hep içinde kalacak orası....... : :
tabi tabi bi gişeler eksik cem sizi başka bi yere götürmüş olmasınlar. ;D ;Dcemtascioglu' Alıntı:ya ne alaka kursat bırsey yok dalmal cızmez yok oyle bırsey yaww otoban
deryaderin' Alıntı:tabi tabi bi gişeler eksik cem sizi başka bi yere götürmüş olmasınlar. ;D ;D
reis28' Alıntı:Paylaşım için tşkler bu sene camele hiç girmedim gecen senelerde camelde cok meceralar yaşadık parkurun dili olsada konuşsa kırılan şanzımanlar bozulan vincler dişlerini pırasa gibi dograyan difransiyeller agaclara yakın temastan fizigi zarar gören camurluklar kapılar camelin camurunun içinde her karesinde bir dört ceker parcasına raslıya bilirsiniz güzel kareler