Belemedik,hacıkırı,varna koprusu guzelgah kontrolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amigo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,745
Ynt: Belemedik,hacıkırı,varna koprusu guzelgah kontrolu

selam arkadaşlar formlarınızı okudum bukadar kişinin biraraya gelmek için bir uğraş vermesi çok sevindirici ama sonuçta toparlanamamakta bir okadar üzücü bence gelin bu işe şöyle bir el atalım öncelikle her ilden bir lider seçelim adana mersin ve tarsus olarak ben tarsusun liderliğini yapmayı üstlenebilirim mersinin liderliğinide tuğrul abi iyi olur benim görüşüm adanada çok ateşli arkadaşlar var ordanda siz seçin bir lider ondan sonra bir gezi tarihi ve yer belirleyelim her gurup başı orayı yönlendirsin ve artık ilk gezimize başlıyalım bu geziye katılımın fazla olması için mesafenin çok uzun olmaması lazım adana merin ve tarsusu baz alalım hafta içi beni ararsanız haftasonun bir aktivite gerçekleşirebiliriz. hakan karagözlü 0535 850 01 26
HAMDİ ABİ SİZLEREDE TEŞEKKÜRLER BİZLER İÇİN ORALARA KADAR GİDİP KEŞİF YAPMIŞSINIZ BİZDE ENKISA ZAMANDA BURAYA İLK GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM ARTIK BİZE GÜZERGAHIN KAÇ KM OLDUĞUNU., VE ZAMAN OLARAK NE KADAR SÜRDÜĞÜ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUZ.

Etiketler

Selam hakan cok tsk ederim bizdeki konuları biliyorsun bora ile konustuk ..Belemedik , hacıkırı arası yaklasık 18 km ..7 km si 1 ve 2 viteste gidilembilir ayrıca doga cok guzel oldugundan bu mesafeyi genelde yuruyerek gitmek isteyeceksiniz.. ADANA,KARAİSALI,HACIKIRI,BELEMEDİK.POZANTI.99 KM..tekrar kızıldag uzerinden donduk adana ya toplam 200 km..saat 09:00 da cıktık adana dan saat 14:00 pozantıya vardık ama kesif amaclı oldugundan ve tek arac olarak fazla oyalanmadık..Kısaca hakan mutlak gorulmesi gereken yerlerden birisi bu guzelgah şimdilik bu kadar insallah bu hafta sonu hava iyi olursa netlestirecegiz netten duyuru yaparız bora konuya vakıf gorusmek dilegiyle hosca kalın..

selam. bende dönüş yolunda tarsustan geçerken hakan'ı aradım. konu hakkında telefonda konuştuk. allahtan bir mani çıkmazsa gezi yapılacak :smiley: bu arad istersen abi bugünki gezi için konuyu akdeniz bölgesi offroad bölümüne açayım ben ;) resimler oraya atılır.

acemisürücü' Alıntı:
çok güzel yerler.Emeğinize sağlık.Bu arada yoğun katılım olmuş :smiley:
Pazar günü için Adana'da tanışma kahvaltısı yapmayı planlıyoruz.Eğer bunu becerebilirsek devamında gerçekten yoğun katılımlı geziler yapabilirz diye düşünüyorum.

Vay Beeee Nerden Nereye Ne Gaz Vermişim Millete Zamanında Bu tarihlerde Daha Jimny'nin J'si Bile Yoktu :D

güzel fotoğraflar çekmişsiniz gerçekten elinize sağlık...

resimlere bakınca insanın anıları canlanıyor güzel bi etkinlkti umarım biara tekrar gideriz:smiley: düzenlemiş oldugumuz etkinlikten bikaç kare..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00863.JPG

DSC00862.JPG

DSC00844.JPG

DSC00920.JPG

DSC00927.JPG

İnşallah Gideriz Bidaha Oralara :smiley: Bu Hafta Gidiyorduk Ama Son Dakikada Değişti :D

kemalhanoray' Alıntı:
İnşallah Gideriz Bidaha Oralara :smiley: Bu Hafta Gidiyorduk Ama Son Dakikada Değişti :D

iyiki değişmiş rotamız güzel ve bol çamurlu bi hafta sonuydu. malum yaylanın ismini nerden aldıgı anlaşıldı. :D tuttu bırakmadı bizi gittiğimiz rotada çok güzeldi. önmüzdeki haftalara grup başkanımız we yönetim kuruluna sunalım uygun görürseler gidelim derim ben. ama kamplı olsun:smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR