KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)
338 kilometre de olsa gelmeyi çok istiyorum.karalaştırılan tarih için bizim hanımın bir planı var.fakat erteleme yada vazgeçirebilirsem bende varım.galiba şu ana kadar ankara grubundan tek gelecek olan kişiyim.sayıyı fazlalaştırmaya çalışıcağım bu soğukta onca yol tek başına çekilmez
Çıkıştan önce son benzincide araçlarınızın deposunu tam doldurmanızı hararetle tavsiye ederim...
Yedek bot, fazlasıyla yedek iç çamaşırı ve battaniye getirmeniz doğru bir hamle olacaktır...
taiga' Alıntı:
Çıkıştan önce son benzincide araçlarınızın deposunu tam doldurmanızı hararetle tavsiye ederim...
Yedek bot, fazlasıyla yedek iç çamaşırı ve battaniye getirmeniz doğru bir hamle olacaktır...
Webasto benzeri ısıtıcılar mazotu geri besleme haznesinden alıyorlar, dolayısıyla ana depo üçte bir yada daha az doluyken çalışmama durumu olabiliyormuş...
Sorun sadece yolda yakıtsız kalma durumu değildi yani...
taiga' Alıntı:
Webasto benzeri ısıtıcılar mazotu geri besleme haznesinden alıyorlar, dolayısıyla ana depo üçte bir yada daha az doluyken çalışmama durumu olabiliyormuş...
Sorun sadece yolda yakıtsız kalma durumu değildi yani...
Yolda yakıt sorunu yaşamayacağınızın bende farkındayım, Kartepe ile maşukiye arası 20 km, yukarıda sorun yaşasanız bile mesafe çok uzak değil ve yollar devamlı açık olduğu için bu konuda da sıkıntı çekmezsiniz.
Ben nacizane bilgi vereyim istemiştim, bir İzmitli olarak yardımcı olmaya yine de hazırım.
Bende sizin yaklalşınıza ve nazik davetiniz için teşekkür ederim. Amacım kampınıza katılmak değil fakat bir gezenbilirci olarak yardım etmeye çalışmıştım.
Sizlere iyi kamplar, güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle.