Beklediğimiz Makine sanırım budur:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rottweiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,631

rottweiler

Kamp II
Arkadaşlar mart ayında gelmesi beklenen yeni Ssangyong pickup bu sanırım video fikir verebilir...

http://www.youtube.com/watch?v=A2Qaxi3jVSE

Etiketler
Ynt: Beklediğimiz Makine sanırım budur

ben epey beğendim muhtemelen değiştirip bundan alırım tabi fiyatları abuk subuk olmazsa.nisan gibi geleceği söyleniyor.

aynı benim makina double teyp de aldım herşey var sadece beygirleri artırıcaz o kadar tipi de aynı aslında pek bi fark yok

saygılar..

tunıng yaptırın olsun bitsin dinamomotrede 175 beygir goruyorum zaten asfaltda net 265 lastıkle 190 gidiyor hatta 200 gidiyor daha ne olsun

bende onu diyorum ya Sabri bey bi tuning yaptırır daha da zevkle bineriz, benim lastikler de 265/75/16 bu haliyle bile gidiyor araç

bu araba bizimkilerden biraz pahalı olur kanımca, korando sports'muş baksanıza.

sut 1 diye tanıtımı yapılan araç butdu sanırım...
fiyatları bence actyon sportstan 1-2 gömlek yukarda olur kanısındayım, çünkü normal araç satış fiyatlarındada korando ve actyon arasındada fark bulunmakta, aynı fiyat farkını pikap sınıfındada korurlar diye düşünüyorum...
bana göre en iyi özellikleri esp ve arka koltukların meyilinin ayarlanabilir olması, motor bizekilerle aynı sadece ufak bir modifiye görmüş gibi, yürüyen aksamda aynı görünüyor, aracın altında deponun yerleşimi dahi aynı görünüyor...
fiyatları açıklandıktan sonra düşünülebilir...

yaw kusura bakmayın ama biraz TATA NIN PİCK UP ına ya benziyor gibi geldi............

SON KONULAR - FORUM