Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,890
Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Profesyonel bir fotoğrafçı olan Clark Little tarafından, Surf tahtası üzerinde ve dalganın içindeyken çekilen fotoğraflar bir harika.

http://www.clarklittlephotography.com/

Etiketler

herkese slm.arkadaslar fotoğraf çekimine başlamak için tavsıye edecegınız bı makıne varmı.? şimdiden tesekkurler

Merhaba,

Fotoğrafçılıkla 6 - 7 aydır ilgilenen bir amatör olarak Merih Akoğul'u tavsiye edebilirim. Tanışmak şerefine de nail oldm:smiley:

http://www.merihakogul.com/

Ami Vitalenin Gözünden..

http://www.ibiblio.org/amivitale/frames.html

amator fotografcılara yon verecek bılgılerı paylaştıgınız ıcın herkese sonsuz tesekkurler

her fotoğraf severe selam diyeyim,eğitimi, gecmişi fotoğraf ve dağ taş ile gecen biri olarak vakit buldukca paylaşalım .şu fotoğraf denen nesneyi.kazanılacak çok şey var kimi zaman elimizde, kimi zaman bilinmez bir yerde ,ama mutlaka o ordadır o gelmez bizim gitmemiz gerek.Dağ başındaki karataşın göğsündeki.minik çicekli yeşilyosun gibi.Görüşmek dileğimle.

Merhabalar arkadaşlar,
Evet o bahsettiğiniz kişiler tartışılmazlardır sizlere gönülden inanıyorum, ben bu işlerden anlamam.
Benim için en beğendiğim fotoğrafçı yok, fotoğrafçılar var onların emeklerini hemen hergün seyrediyorum, onlarmı tabiki s,zlerde anladınız.
Emeklerini hiçbir beklentileri olmadan bizlerle paylaşan sizlersiniz, benim için en büyük fotoğrafçılar tanışmamış olsak bile benim site arkadaşlarımdır.
Hepinizi kutluyorum, emeklerinizi bizlerle paylaştığınız için eğilip şapkamı çıkartıyorum.(ömrümde ilk defa eğildim, yaş birkaçgün önce 51 oldu beni eğebilmeye daha kimsenin gücü yetmedi aç kaldığım günlerde bile)
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.