Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktay1368 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,091

oktay1368

Kamp I
Yer
doğum bitlis/ahlat yalova
değerli form üyüsi arkadaşlar bd 30 motorlu ve lt 67 şanzımanlı aracıma 265/80/16 lastik takarsam eksisi veya artısı nelerdir konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim bol çamurlu eğlenceler

Etiketler
lastik
Ynt: Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı

Selam dediğiniz ölçüde lastik yok diye biliyorum dediğiniz 265/75/16 olabilir bu ölçü 32'' 80cm denk gelir biraz geniş ama bd30 da sıkıntı çıkarmaz 235X85 X16 da yükseklik aynıdır
80cm yükseklik sizce uygunsa boşuna tabanı geniş lastik kullanmayın bu ölçüyü kullanın dişli oranınıda 1.41 e çevirin daha memnun kalırsınız
Dediğiniz ölçüde lastik varsa 33'' oda 83cm yakın gelir ben 1.66 oranla 86 cm lastik kullandım
dişli oranlarınla oynamadan seriliği lastikten vereyim diyorsanız 255x85x16 ölçüsü bulunuyor veya dediğiniz ölçüde lastik varsa kullanabilirsiniz

Ben hem puma hemde bd30 için dişli değiştirmeden lastik olayına bakmıştım, bd30 için 33 ile 35 arasında hemde dar taban olarak 34x9.00-16 düşünmüştüm, puma içinde 35'' olarak düşünmüştüm. Ne kadar doğru olur ne kadar yanlış olur bilmem.

dturan' Alıntı:
Özgür, 1.66 ya 35" lastik daha iyi değilmi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Derya ben dediğin kombinasyonla kullandım kalkışları 2 vitesle yapıyordu son süratinde çok büyük fark olmadı ama rampa ve tırmanışlarda pek tadı kalmıyor

Dişli oranlarıyla uğraşmak istenmiyorsa benim fikrim 255X8516 ile en iyi kombinasyon olur
33'' denk gelen bu ölçü biraz sürati arttırır düz yolda motoru 7.50X16 kadar bağırtmaz
rampalarda geniş taban lastik kadar motoru zorlamaz

Akslardaki ağırlık ne kadar afif olursa araç o kadar rahat yürüyor 285 tabanlı 33'' lastiği çeviren araç 255 tabanlı 35'' lastiği çok bir fark olmadan çevirir diye düşünüyorum

arkadaşlar konuya yapmış olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim benim sıkıntım aşırı ses ve bulunduğum yerde tamirci sorunu tamirlerin tamamını elimden geldiğince kendim yapıyorum şuan 245/70/16 lastik kullandım hem yakıt fazla yakıyo hem ses olayı rahatsızlığım bundan teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-insa-turbo-sahara-lastik-140724259/detay
linkini vermiş olduğum lastikler hakkında bilgi alabilirmiğim

bu marka lastik lastik kullanmadım kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar vardır
kullandığınız lastikler çok küçükmüş bunlar 3 cm daha yüksek aynı devrde hızınız tahmini % 6 gibi artar görüntüsü çok daha iyi olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri