1.6 TDI 1986 model T3'üm var. Ama ustalara allah selamet versin... Motor turbo olmasına rağmen birisi bana uzun zaman castrol 20 w 50 dizel yağı kullandırttı.. Bir tanıdığın önerisi ile 15 w 40 koyduk.. Doğru yağ nedir allah aşkına?
1.9 caddy motorun aynı yere sorunsuz monte edildiğini duydum (1y caddy motor, enjeksiyon pompada elektrikli tek vana olanı) doğru mudur?
passat vs diğer TDI'ler de sorunsuz uyuyor mu?
Kırsal motorin önerdiler onu kullanıyorum. (km'de 25 kuruş gibi yakıyor şehir içinde.= 100 km'de 10 litre civarı. şehirlerarası yolda 90-95 hızda 100 km'de 7.5 litre) Doğru mazot mudur?
Tahmini kaç kg'lık yük römork için uygundur? (tekne ve motosiklet taşımayı düşünüyorum)
lastik havaları için uygunu nedir? (michelin kargo taktırdım) ön ve arka?
TUV'e girmeden önerebileceğiniz bir fren-far servisi var mı?
bilgisini paylaşan dostlara şimdiden teşekkürler...
1.9 caddy motorun aynı yere sorunsuz monte edildiğini duydum (1y caddy motor, enjeksiyon pompada elektrikli tek vana olanı) doğru mudur?
passat vs diğer TDI'ler de sorunsuz uyuyor mu?
Kırsal motorin önerdiler onu kullanıyorum. (km'de 25 kuruş gibi yakıyor şehir içinde.= 100 km'de 10 litre civarı. şehirlerarası yolda 90-95 hızda 100 km'de 7.5 litre) Doğru mazot mudur?
Tahmini kaç kg'lık yük römork için uygundur? (tekne ve motosiklet taşımayı düşünüyorum)
lastik havaları için uygunu nedir? (michelin kargo taktırdım) ön ve arka?
TUV'e girmeden önerebileceğiniz bir fren-far servisi var mı?
bilgisini paylaşan dostlara şimdiden teşekkürler...