karineyn86
Yeni Üye
ayşe hanım whatsaptaki arkadaşlarla 17 aralık için marmara bölgesinde bir etkinlik yapılacak. dilerseniz samet beye mesaj atabilirsiniz bu konuda
dostum benim numaram yukarıda yazılı şekilde duruyor numaram güncelGrup için tel no alabilir miyim?
tabikiBen de katılmak bilgi almak isterim grup vs aracılığıyla .
öyle birini tanımıyorum ancak. Forum öldü ölecek bakan eden yok...Girenlerde foruma kendi halinde takılıyor.Arkadaslar bu siteden çıkabilen var mı bildiginiz. hesap silme taleplerine cevap bile vermiyolar.
En azından açıklayıcı insanca bir cevap bekliyor insan.
Mesajların keyfi cevaplanmaması küstahlık ve çıkma talebinin yerine getirilmemesi de düpedüz zorbalık.
ben de katılmak isterim, irtibat numarası nedir?Arkadaşlar merhaba, geçen gün açılan bir konunun devamında 5-6 arkadaş bayram sonrası treeking yapalım yapmayalım tartışması yaparken pm'den iletişime geçtik ortak bir gün belirlemek ve birbirimizle anlık iletişime geçmek için watsap'ta bir grup oluşturduk şu an faal olarak görüşebiliyoruz. Ben diyorum ki bu grup büyütebilir, bayram sonrası ve takibi başkaca günlerde hem siteden hemde watsaptan online olarak birbirimizle iletişime geçilebilir, yapılacak faaliyetlerde daha hızlı çözümlere ulaşılabilir.
Katılmak isteyen arkadaşlar olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum, sizin tavsiyeniz nedir ?
0507 051 60 51 Samet -- BU ARKADAŞA MESAJ ATARSANIZ SİZİ EKLEYECEKTİRben de katılmak isterim, irtibat numarası nedir?