ÖzgürBulut73
Yeni Üye
https://www.amazon.com/Bates-Tora-Bora-Alpine-Hiking/dp/B00814U32W
Markası BATES'dir.
Amazon ve Bates'in kendi sitesinde 554 usd dir.
Kabil Amerikan Üssü marketinden alınmıştır.
Daha üst sınıf bir bot yok !
Amerikan ordusunun en üst seviye askeri botlarını üreten Bates in amiral gemisi botudur.
Deneme amaçlı yıllardır kullanmadığım botu deneme amaçlı bir kez giyilip 10 dakika asvaltda yürünmüşdür.
Kırmayı bırakın ayak bileğinin burkulmasının özel maharet gerektireceği bir botdur.
Numarası Amerikan normunda 10'dur. Dikkate alınması gerek.
Ürünü Amerikan ASKERİ VE ALISVERİŞ sitelerinden araştırmak en doğrusu olur.
Kızak pence takılması için(buzlu ortam) yuvalar üzerinde.
Önemli not :
Eğer ki kalın corapla giyilmesi ve çok soğuk havalarda kullanmak amaçı güdülüyorsa ayaklarının 41 - 41,5 aralığında olması önem arzeder.
Başka Platformlarda 1200 civari bir bedel istediğim bu ürüne ait 1000 TL son fiyatla site sakinlerine sunuyorum.(sıfır diyebilirim 300mt yürünmedi botla)
Daha üst sınıf bir bot (özellikle malzemelerdeki kevlar ve içde bileği saran celik kuşakları) ben görmedim.
Markası BATES'dir.
Amazon ve Bates'in kendi sitesinde 554 usd dir.
Kabil Amerikan Üssü marketinden alınmıştır.
Daha üst sınıf bir bot yok !
Amerikan ordusunun en üst seviye askeri botlarını üreten Bates in amiral gemisi botudur.
Deneme amaçlı yıllardır kullanmadığım botu deneme amaçlı bir kez giyilip 10 dakika asvaltda yürünmüşdür.
Kırmayı bırakın ayak bileğinin burkulmasının özel maharet gerektireceği bir botdur.
Numarası Amerikan normunda 10'dur. Dikkate alınması gerek.
Ürünü Amerikan ASKERİ VE ALISVERİŞ sitelerinden araştırmak en doğrusu olur.
Kızak pence takılması için(buzlu ortam) yuvalar üzerinde.
Önemli not :
Eğer ki kalın corapla giyilmesi ve çok soğuk havalarda kullanmak amaçı güdülüyorsa ayaklarının 41 - 41,5 aralığında olması önem arzeder.
Başka Platformlarda 1200 civari bir bedel istediğim bu ürüne ait 1000 TL son fiyatla site sakinlerine sunuyorum.(sıfır diyebilirim 300mt yürünmedi botla)
Daha üst sınıf bir bot (özellikle malzemelerdeki kevlar ve içde bileği saran celik kuşakları) ben görmedim.