Baskı balata konusunda yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerilker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,495

ilkerilker

Kamp I
Yer
Kadirli - OSMANİYE
Değerli arkadaşlar bugünlerde uğraştığımız şanzuman revizyonu esnasında aracımızın üstünden birbiriyle alakasız baskı ve balata çıktı . Araştırdığımız kadarıyla baskı BMC TM 30 larla aynı ve balata da Taunus ve 131 lerde kullanılan balata ve aşağıda resimlerde de gördüğünüz gibi bu parçalar birbirlerini karşılamıyor ve baskı balata kaçırarak çalışmış. neden TM 30 balatası kullanılmamış diyebilirsiniz hemen söyleyeyim TM 30 un balatasının göbeği bizim aracın üstünden çıkan balatadan daha geniş. Bizim yapmak istediğimiz bu baskının üstüne uyacak dar frezeli (tıpkı 131 balatası gibi) bir balata bulup bunları uyumlu çalıştırmak. Aksi takdirde TM30 balatası kullanıp prizirek milini geniş frezeye göre tornada yaptıracağız, tabi bu da şanzumanı topladığımızdan epey uğraştırıcı bir iş. Sizlere sormak istediğim "bu baskının üstüne bizim işimizi görebilecek, 131 balatası gibi dar frezeli, baskının üstüne tam oturacak bir balata bulabilir miyiz? bulursak hangi aracın balatası olur? nerde bulabiliriz? fiyatı ne olur? Yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,,,...

baskıbalata 1.jpg

baskıbalata 2.jpg

Etiketler
Ynt: Baskı balata konusunda yardım

Merhaba,sadece fikir jimnastigi yapiyorum.
Yazdiklarinizdan anladigima gore yorumladim.
Hatta belki sizde dusunmussunuzdur.
Prizdirek degistirmek yerine bir yuksuk yaptirsaniz.
Cunku prizdirek dar.Balataninki genis.Hem orjinal kalir.
Ancak zayif olup,kotu bir yerde sorun cikarir mi bilmem.
Bana gore sikica giren bir parca oldugundan sorun olmamasi lazim.
Ilerde orjinal baski balata isteyince yuksuk cikarilabilir.
Teknik birisi degilim,sanayide yag yutmuslugum vardir.
Dedigim gibi fikir jimnastigi.
Faydasi olursa ne ala.

merhaba, 2000 cc taunus veya tempra 2000 balatasi belki olabilir. bakmakta fayda var.

Merhaba aradığınız balatanın yarı çapı ölçüsünü verebilirseniz yardımcı olabilirim (220mm 240mm gibi)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR