Merhabalar.
Daha önce, başka bir topiğe yazmıştım bu mesajı.
Ancak çalıntı araç başlıklarını görünce, daha bilinir olması için ayrı bir sayfa açmaya karar verdim.
3-4 yıldır motosikletlerimde kullandığım bir uygulamayı aktarmak istiyorum. Belki birilerine faydası dokunur.
Motorumuzun ya da arabamızın bir yerine küçük bir cep telefonu sokuşturup, kapanmamasını sağlarsak, kullandığımız hat, aracımızın çalınması durumunda %100 olmasa da nerede olduğuna dair bir fikir verebilir.
Zaman kaybetmeden o bölgenin karakolu ile temasa geçilebilir, 2-3 kişi çaktırmadan bölgeyi kolaçan edebilir, vs.
AVEA'nın sağladığı KimNerede hizmeti ve açıklamalar;
http://kimnerede.avea.com.tr/fafweb/help_tr.html
Bunlar da, kullandığım sistemin görselleri;
Sorgulama yaptığımda, yukarıdaki gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.
Nokta atışı yapamasa da, kabul edilebilir bir bölge sunuyor.
GG Sitesinden 15-20 Liraya aldığım iki adet motorola c113a telefon kullanıyorum.
Haftada bir kez şarj edip yuvalarına gömüyorum.
Otomobillerde daha kolay saklanabilir elbette.
Sürekli enerji (şarj) işini de, elektronik bilgisine sahip dostlar anlatsın bi zahmet.
Kimseye lazım olmaması dileklerimle...
Daha önce, başka bir topiğe yazmıştım bu mesajı.
Ancak çalıntı araç başlıklarını görünce, daha bilinir olması için ayrı bir sayfa açmaya karar verdim.
3-4 yıldır motosikletlerimde kullandığım bir uygulamayı aktarmak istiyorum. Belki birilerine faydası dokunur.
Motorumuzun ya da arabamızın bir yerine küçük bir cep telefonu sokuşturup, kapanmamasını sağlarsak, kullandığımız hat, aracımızın çalınması durumunda %100 olmasa da nerede olduğuna dair bir fikir verebilir.
Zaman kaybetmeden o bölgenin karakolu ile temasa geçilebilir, 2-3 kişi çaktırmadan bölgeyi kolaçan edebilir, vs.
AVEA'nın sağladığı KimNerede hizmeti ve açıklamalar;
http://kimnerede.avea.com.tr/fafweb/help_tr.html
Bunlar da, kullandığım sistemin görselleri;
Sorgulama yaptığımda, yukarıdaki gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.
Nokta atışı yapamasa da, kabul edilebilir bir bölge sunuyor.
GG Sitesinden 15-20 Liraya aldığım iki adet motorola c113a telefon kullanıyorum.
Haftada bir kez şarj edip yuvalarına gömüyorum.
Otomobillerde daha kolay saklanabilir elbette.
Sürekli enerji (şarj) işini de, elektronik bilgisine sahip dostlar anlatsın bi zahmet.
Kimseye lazım olmaması dileklerimle...