Balık Gözü Objektif Denemelerim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gevis 2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,413
Ynt: Balık Gözü Objektif Denemelerim

show_by_mguray.jpg
fotographer_by_mguray.jpg

istanbul_classic_by_mguray.jpg

soguk_cesme__sokak_by_mguray.jpg

istanbul_Clasik_by_mguray.jpg

Sultanahmet_HDR_5_monochrome_by_mgu.jpg

Sultanahmet_HDR_4_by_mguray.jpg

Etiketler

gevis 2' Alıntı:
geçmiş olsun Mesut abi
teşşekkür ederim Murat, resimlerin üstlerine küçük açıklamalar yazarsan çok daha tatlı olacak.....

esme_2_by_mguray.jpg

eşme kocaeli

SultanAhmet_HDR_by_mguray.jpg

SultanAhmet_HDR_3_by_mguray.jpg

SultanAhmet_HDR_2_by_mguray.jpg

merdivenler_by_mguray.jpg

taksim_klasik___by_mguray.jpg

sufi_2_by_mguray.jpg

82ac2fe2c151545e.jpg

balık gözü objektifle ilk makro denemem aslında sadece bir tane ver şu anda oda bu çok hoşuma gitti inanamadım hatta

oludeniz_2_by_mguray.jpg
bu balık gözü değilmiş

blue_by_mguray.jpg

Transporter' Alıntı:
Murat balık gözü olmayanlarıda yükle madem..Bu arada resimlerin altına ismini koy imza gibi bide neresi oldugunuda yaz..

diğerlerini de başka bir konu altında paylaşırım Birden abi burası sadece balık gözü objektifle denemelerimi paylaşıcam .. :smiley:

Felice' Alıntı:
sorma başımıza geleni, arabanın camını kırıp içeriye hırsız girdi, moraller bozuk anlayacağın...
yoksa gelecektim bugün bahçeye.

aaa hangi arabaya?..sabah gördüm yazıyı..

Ya Mesut ne var bu senin arabalarda kemik mi bırakıyorsun içinde ?
İt köpek dört dönüyor etrafında yahu!
Bu ikinci ama...

Gecmiş olsun!

Teşekkür ederim. Fazla bi hasar yok, ufak arabanın arka kapı camını kırıp kızımın spor çantasını almışlar. Moral bozucu bir olay ama derler ya cana geleceğine mala gelsin diye.....bunlar hep eğitimsizliğin, gelir dağılımındaki eşitsizliğin sonuçları. Bundan 7 yıl önce işim gereği güney amerikada bulunmuştum. İnsanlar gasp/hırsızlık korkusuyla belli bir saatten sonra kırmızı ışıkta durmuyorlardı. Memleketimden övgüyle bahsediyordum bu durum karşısında ama yavaş yavaş oraya doğru gidiyoruz bizde.
Herkese selamlar,

resimler cok iyi
ne makina ve kaç lık fish eye lens kullanıyorsunuz?

Bende 16 Aralık Kartepe-Kuzuyayla gezisindeki o ilginç fotoğrafların -benim deyimimle "değişik bir bakış açısı"- nasıl çekildiğini düşünüp durmuştum...Çok beğendim Gevis 2,fotoğraflarınız çok güzel ...

SDC' Alıntı:
Bende 16 Aralık Kartepe-Kuzuyayla gezisindeki o ilginç fotoğrafların -benim deyimimle "değişik bir bakış açısı"- nasıl çekildiğini düşünüp durmuştum...Çok beğendim Gevis 2,fotoğraflarınız çok güzel ...

teşekkürler

memet.jpg

_DSC2149s.jpg

_DSC1672.jpg

_DSC1626m.jpg

_DSC1564w.jpg

Bursa ırgandı köprüsü
_DSC1195.jpg

Irgandı Köprüsü Bursa kentinde 1442 yılında Irgandılı Ali’nin oğlu Hacı Muslihiddin tarafından inşa edilmiş, 1854 yılında Büyük Bursa Depremi'nde hasar görmüş ve Kurtuluş Savaşı’nda Yunan Ordusu tarafından bombalanmıştır.

Köprü, 2004 yılında Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenmiş ve kullanıma açılmıştır.

Dünyada, 4 çarşılı köprü vardır:

* Irgandı Köprüsü ve diğerleri;
* Bulgaristan'ın Lofça kentinde (Osma Köprüsü),
* İtalya'nın Floransa kentinde (Ponte Vecchio Köprüsü),
* Venedik kentinde (Rialto Köprüsü) köprüleridir.

Bursa: yeni restore edilen saltanat kapısı yanındaki surlardan Bursaya bakış
_DSC1391t.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR