Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Aramızda bursa gurubunu görmek isterdik (muhabbetlerini özledik) fakat bir gün için mesafe çok uzak.
İnşallah yakın zamanda kar kampı yapar bütün katılamayan dostlarla birlikte oluruz.
Yusuf dostum ben eşimle birlikte geliyorum.Selamlar
Mehmet Kolege

Etiketler

Maalesef kendim Tekirdağ'da yürürevim İstanbul'da olduğu için çok istediğim halde bu etkinliğe katılamıyorum fakat sizler adına çok seviniyorum. Yalnız soğuğa ve dona dikkat edin. Gittiğiniz bölge
yıllar önce 3 gazetecinin donarak öldüğü bölgeye çok yakındır. Ve o hat dünyada sayılı rüzgar koridorlarından biridir. Doğaya karşı inat olmaz, yalnızca doğayla uyumlu yaşamak öğrenilir. Bu sözü yaşamını 27 yıl çiftçilikle kazanmış bir insan olarak söylüyorum.

Bugün hava da gayet güzel ısındı.

Kamp yapan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyoruz.

yan camları takdırdım, akşam 7.30 işim bitti bir iki saat aracı yerinden oynatma dediler üzerindeki bantları yarın öğlen sökersin dedikleri için ben gelemedim, kampa yetişeyim dedim ama aksiliklerden olmadı, iyi eğlenceler birdahaki kampa inşaallah

Arkadaşlar izninizle konuyu bölüyorum. Gezinin gerçekleşen kısmından sonraki mesajlara ve fotoğraflara Yurtiçi Gezi Notları bölümünden ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44821.0

arkadaşlar bende balaban köyüne çok yakınım ama b.çekmecedeyim ama ne kadar yakında olsa sponsor arıyorum balabana gitmek için şehir hayatından biraz olsun uzaklaşmak ruhuma iyi gelecektir.
sponsor arkadaş varsa buluşalım büyükçekmecede balabana gidelim.2-3 gün ateş etrafında çay içerek sohbet etmek iyi gelecektir hepimize.işsiz adam da yapacağı bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri