yasarergun
Dünyayı değiştirebilirsin
Ynt: Aytepe - Menekşe Yaylası Yolu Keşif Gezisi (29 Mart 2008)
Çok hoş resimler
teşekkürler
Çok hoş resimler
teşekkürler
gevis' Alıntı:Bilgi- 1/4/08 tarihli özgür kocaeli gazetesinden:
KARTEPE’DE KAR YAĞIYOR
Cumartesi günü (29/03/08) hava sıcaklığının düşmesi, yağışın başlamasıyla birlikte Kartepe zirvesinde de kar yağışı başladı. Otel bölgesinde yarım metre civarında kar var, yağış dün de devam etti.
Bakalım geziye kadar eriyecekmi?
Vallahi dayanamadım..Eminim benden iyi rehberler var ama elimden geleni elbette yaparımyuysal' Alıntı:Murat yine yapmışın yapacağını.Dayanamadın gittin dimi Gezi bilgileri ve fotğraflar herzamanki gibi çok güzel.Paylaşımın ve detaylı anlatımın için çok teşekkürler.
Yapılacak olan menekşe yaylası gezisinde senin rehberliğine çok ihtiyacımız olacak Murat.
Zerrin gelirsen sevinirim. Tanışma faslını tek bir oturumda çözmüş olurum )ceranus' Alıntı:Murat ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz öyle Biblo 'nun sevincini fotolara taşımışsın , çok hoşuma gitti suların coşkusunu bize aktarıyorsun ellerine , yürğine sağlık
Umarım yapılacak olan kamplı etkinliğe ben de katılabilirim , çok istiyorum orada olmayı :
Alper teşekkürler.. Sizlerin cross gezilerinizi de izliyorum.sastuning' Alıntı:murat abi gene harika gezmişsin bibloda süper gözüküyor
teşekkürler paylaşım için..
mevlüt' Alıntı:evet menekşe yaylasi ufak ama şirin kamp için ideal ellerinizle topladığınız kimisi kaldirik kimide somara derler bitkilerin yemeği müthiş oluyo ben yedim tavsiye ederim