Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,103

teos

Karavan sevdalısı, amatörce
Yer
İstanbul
Web
www.karavanturk.org
Karavancı büyüğümüz Sn.Aytaç Sunman'ın dün akşam vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
Bu üzücü haberi vermek zor, üzüntüm sonsuz...
Oğuz

Etiketler
Ynt: Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun...

Sayın Aytaç Sunman'ın kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Cavid Sezen

Tanınmış değerli büyüğümüze Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Camiamız için çok üzücü bir haber oldu.

Mekanı cennet olsun...
Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum...

Aytaç ağabeyimizin vefatını öğrenmek beni derinden sarstı,
merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Bundan bir kaç saat önce, işten çıkıp Bostancı'dan Caddebostan'a sahil yolundan yürümeye başladığımda,
aklımda dalyana kadar yürüyüp Dalyan Grubu'nu ziyaret etmek vardı, bir yandan da belki the Cozz'a
gitmişlerdir diye düşündüm. Aklımda ise eve geldiğimde böyle bir haber okuyacağım hiç yoktu...

Mekanın cennet olsun Aytaç ağabey...
Hepimizin başı sağ olsun arkadaşlar...

Aytaç Bey'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

En son, Cozz'da güzel sohbet etmiştik.

Çok üzücü bir kayıp.

Cok uzuldugumu buradan da yazmak istedim. Aytac Bey nese kupu idi. Ben de en son Cozzda gordum sanirim. Cok eglendirmisti bizleri. Mekani cennet olsun.

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bugun Soner beni arayıp Aytaç ağabeyi kaybettiğimizi soyledi....resmen şok oldum...gece gecirdiği bir kalp krizinden dolayı aramızdan ayrılmış....
Hep dua ettim bu yalnış bir haber olsun diye :(
Gercekten bu haber doğrumu....inanmak istemiyorum :(
Yarın ikindi namazını mütaakip cenazesi kaldırılacakmış...Ama hangi cami olduğunu bilmiyorum....
Bu konuda bilgisi olan varmı.....

Behcet Bey bunu yazmis
"Değerli Gönül Dostlarım;

Kaybettiğimiz eski Karavancı ağabeyimiz Sn.Aytaç Sunman'ın cenazesi yarın 26.12.2009 günü öğle namazında Fenerbahçe camiinden kaldırılacaktır.
Bilgilerinize.

Saygı ve Sevgilerimle

Behçet Berkkam"
Tarihde bir yanlislik mi var acaba? 27 mi olacakti acaba?

kamp karavan forumunda ahmet tuzcuoğlu yazmış

Karavancı arkadaşımız AYTAÇ SUNMAN vefat etmiştir.Cenazesi 26 aralık PAZAR günü öğle namazına müteakip FENERBAHÇE camiinden kaldırılacaktır. Camiamızın başı sağolsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR