acemi devran Seyahat eden sıhhat bulur. Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer UŞAK 24 Ocak 2015 #177 Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Gezi yazınızı yeni okudum.Anlatımınız çok güzel,teşekkür ederim.Karavanla Fas,Cezayir,Tunus gezilebir mi?Ne dersiniz.
Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Gezi yazınızı yeni okudum.Anlatımınız çok güzel,teşekkür ederim.Karavanla Fas,Cezayir,Tunus gezilebir mi?Ne dersiniz.
K kardelensena1 Kamp II Mesajlar 342 Tepkime Puanı 0 27 Ocak 2015 #178 Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim , faydalı olmak çok güzel bir şey, biz de buradan çok faydalanarak geziler yaptık... karavanla gezilebilir diye düşünüyorum...
Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim , faydalı olmak çok güzel bir şey, biz de buradan çok faydalanarak geziler yaptık... karavanla gezilebilir diye düşünüyorum...
R realramo Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 Yer trabzon 7 Mar 2015 #179 Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Çok güzel bir gezi olmuş sayenızde bizde geDik iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Çok güzel bir gezi olmuş sayenızde bizde geDik iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi