Aynı Aracın Satılık İlanlarında ki Fiyat Farkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zinciros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,761

zinciros

benim 4X4 tercihim
Yer
ankara
selam tum gezenbilir ilere!!! bugun nette arazili arac fiyatlarina bakarken ayni araca iki farkli site cok abest farklarla fiyatlar isteniyor,, belki diyeceksinizz,, ayni arac oldugundan eminmisiniz? bir de sizin fikrinizi almak istedim,,
saygilar.
http://www.araba.com/2486739/Land%20Rover%20Defender
http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_ozel_bir_arac-68WQQaXQQ19727750WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: satilik arac...

Fark abes ancak bence 1 ile 2 yer değiştirmiş 21 doğru fiyattır.bizde yeni aldık 87 benzinli bir land 11.000 tl ancak bizimki 5 kapı yani epey zaman nette bakındık sen yeni bakınmaya başladıysan daha nelerle karşılaşacaksın..........

Ynt: Aynı Aracın Satılık İlanlarında ki Fiyat Farkı

Donanımda farklı cd var klıma var yazıyo birinde diğerinde kaset çalar klıma zaten yok ama aynı araç en azından plakaları aynı ;D

satıcı adları farklı çünkü biri gerçek sahibidir diğeri komisyoncu...
muhtemelen...

Sanırım sitemizin uyesi bırının aracı bu.... Herhalde bu kadar buyuk bır fark yoktur arada... nerdeyse 2 katı bı yanlıslık soz konusudur....

selam beyrun bey!! bnde sizin gibi farkettim yaniliyorum diyerek ten sizlerle paylasmak istedim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40021.0
bu link tekii arac iki ilanda da ayni arac; lakin biri istambuldan biri ankaradan idi,, istambulda olanin fiyati 20 bin tl ankarada olanin 15bin yazili idi ,, simdi duzelmisler,,

zinciros' Alıntı:
selam beyrun bey!! bnde sizin gibi farkettim yaniliyorum diyerek ten sizlerle paylasmak istedim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40021.0
bu link tekii arac iki ilanda da ayni arac; lakin biri istambuldan biri ankaradan idi,, istambulda olanin fiyati 20 bin tl ankarada olanin 15bin yazili idi ,, simdi duzelmisler,,

ben herhalde yanıldım uyemızın aracının tavanında sısıler yok ayrıca snorkel farkıda var ıkı aracta... Ayrıca verdıgınız lıktekı arac pick up bu arac ıse 110 kasa Soyle anlatayım kasa kısmından ıkı aracın farkını anlayabılırsınız....

o verdigim linkin ikiside ayni arac hatta her neyse; sizin arac ne alem de bittimi??

zinciros' Alıntı:
o verdigim linkin ikiside ayni arac hatta her neyse; sizin arac ne alem de bittimi??

İnanırmısnız benım bıle haberım yok desem yerıdır :smiley: bızım aracın fazla ısı yoktu sanırım yılbasından sonra gıdıp alıcagız ustamızdan boya kaporta bıtmıstı bı doseme kaldı... acelemız fazla olmadıgı ıcın yavas yavas zaten su an okuldayım arac ankarada.. bende sabırsızlıkla gormek ıstırıyorm yeter artık !! :smiley:

sizin yerinizde olmak istemezdim :smiley: gule gule kullanmanizi diliyorum,, resimlemeyide unutmayin:smiley:

mrb,muy7 aracınızı bu gün gördüm kaportacıda duruyordu,boya işlemi yapılmamıştı daha,saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR