Ynt: Ayna Mahruti Oranı Ne Olmalı ?..
     Ynt: Vitara 2000 V6 
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2008, 14:52:34 » Alıntı  
--------------------------------------------------------------------------------
1.6 vitaraya olan yükseltme kiti v6 vitaralarada oluyor. Ancak arka kısa aynamahruti yerine oturmuyor kovanın açısının farklı oluşundan dolayı. bu yüzden kovanı komple değiştirmek gerekiyor v6 
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10159.msg65808#msg65808
sitede arama yaparken tesadüfen buldum   yaklaşık 15ay önce konu 1,6 sahibi bir arkadaşın v6 hakkındakı yorumlarıdır bilgi istiyene ararsa hazine niteliginde dir gezenbilir..
bu arkadaş 1.6 sahibi bazı konuları ben düzelteyim müsadenizde ,5 kapı 1.6 yükseltme kiti başka ,grand vitara 2.0-2.5 başka ,v6  ise bambaşka dır , ön taraf grand ve arka taraf 1.6 jlx   in kokteyl lin den oluşur çünkü ön salıncak lar grand dır diyebiliriz .konu yükselme degil.şimdi konuya dönelim ..
fakat defransiyele ayna mahruti uygulama işini dogru biliyor ..
vitarada mazim 1,5 seneyi gecmez ,bazı arkadaşlar bana beni tanıyıp bilmediklerinden bana üstat uzman vs gibi hitap ediyorlar ,ben otomobil ile ilgili bir iş yapmıyorum ,yani meslekten derler ya kıyı köşesinden bile degilim,matbaa makineleri möntörüyüm ,mekanik ile ilgiliyim ,konum içabı azda bilgiliyim.mekanikte ..otomobil işi benim hobim diyebilirim,kendi capımda kendime yetecek kadarda bilgiliyim .
v62.0 vitara cok yakar vergisı pahalı parcası yok vs gibi sebeblerden pek tutulmuyor ..1.6 yada baktım  v6 da baktım ve ozaman v6 aldım kafama daha cok yatmıştı 
sonrada araziye uygun bütceme göre ufak ufak modifiye etmeye başladım birde ne göreyim bunu alıpta modifiye eden yok denecek kadar az tabi ne olacak başladık kendi yagımızla kavrulmaya o zamanlar gezenbilir diye bir sitenin var oldugundan bile haberim yoktu.bana kimse akıl fikir vermedi yada ben alabilecegim birilerini bulamamıştım   şu  an kendi capımda ufak tefek tecrübelerim oluştu bilgim dahilinde bilhassa v6 sahiplerine buradan yardımcı olmaya çalışıyorum .
dişli oranları konusunda kırıcı olduk yanlış anlaşıldık sanırım .. en azından buradan böyle görünüyor gibi, pardon..özür dilerim. 
biraz eski tarih olmakla beraber satılık ayna mahruti var sitede...http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13147.0