Ayıya önlem olmazmış

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,993

Etiketler

Ynt: Ayıya önlem olmazmış

tolgas' Alıntı:
ahahahahahahahaa ;D alem adamsın ya ;D erkan abi nasılsın yokmu bu ara kamp falan ;D

3 haftadır yok,çok fena kampım geldi. ;D be bu kadar kampsız kalıcak adammıydım be :D
Bu pazarda bi kardeşimin nikah şahidiyim :D,bu haftada burda kaldık :(
Bi sonraki hafta bağlasan durmam,giderim muhakkak bi taraflara :D

yapalım bi organızasyon ya bnmde geldı kampım ;D tatlı su matlı su ama ıdare et abıcım ;D

tolgas' Alıntı:
yapalım bi organızasyon ya bnmde geldı kampım ;D tatlı su matlı su ama ıdare et abıcım ;D

Deme öyle :smiley: sizinle her kampa varım ben. :D
Ama söylee eniştene yağlı radyatörü getimeyi unutmasın ;D ;D

ayu sen izin kagidini imzalattinmi
yengemin bu haftada programi vardir....

Hiç bir ayıyla yaralı iken karşılaşmak istemem ormanda .kaçış imkanı yok yakalayamasa arkanızdan taş ,sopa fırlatıyor

hagurel' Alıntı:
Hiç bir ayıyla yaralı iken karşılaşmak istemem ormanda .kaçış imkanı yok yakalayamasa arkanızdan taş ,sopa fırlatıyor
sen bıde arıcılardan dınle basına neler geldıgını mesela gecen sene ben erzrurumdayım
bu tarafda ayı bol arıcılıkda fazla yapılıyor ordulu arıcı bır arkadas gece kopek asırı havlıyor dıye kulubesınden dısarı cıkmıs kopek yırtınıyormus resmen bakmıskı kovanların orda ayı var otomatık tufegıyle havaya 4 el ates etmıs bızımkı ates ederken kopegı korkusundan kulubenın ıcıne saklanmıs ordan havlıyomus ayı sılah ve kopek sesıne sınırlenıp arı kovanlarını arıcının ustune dogru atmaya baslamıs arıcı kulubeye saklanmıs ama ne fayda kovanlardan çıkan arılar saldırgan bır sekılde adamı sokuyormus kopekde havlamaya devam ettıgı ıcın ayı kovan atmayı bırakıyormus adam ensonunda kopegı vurmus ayı ses yok dıye bıakmıs gıtmıs elemanı hastaneye bız kaldırdık arıcılıgı bıraktı ;D ;D

gokhan5234' Alıntı:
sen bıde arıcılardan dınle basına neler geldıgını mesela gecen sene ben erzrurumdayım
bu tarafda ayı bol arıcılıkda fazla yapılıyor ordulu arıcı bır arkadas gece kopek asırı havlıyor dıye kulubesınden dısarı cıkmıs kopek yırtınıyormus resmen bakmıskı kovanların orda ayı var otomatık tufegıyle havaya 4 el ates etmıs bızımkı ates ederken kopegı korkusundan kulubenın ıcıne saklanmıs ordan havlıyomus ayı sılah ve kopek sesıne sınırlenıp arı kovanlarını arıcının ustune dogru atmaya baslamıs arıcı kulubeye saklanmıs ama ne fayda kovanlardan çıkan arılar saldırgan bır sekılde adamı sokuyormus kopekde havlamaya devam ettıgı ıcın ayı kovan atmayı bırakıyormus adam ensonunda kopegı vurmus ayı ses yok dıye bıakmıs gıtmıs elemanı hastaneye bız kaldırdık arıcılıgı bıraktı ;D ;D

kötü bi durummuş:S bende olsam bidaha arıcılık yapmazdım:D

ict3055' Alıntı:
Mengen de çok ayu yoktur yahu :smiley:

vardı da kayboldular ne olduğunu bende bilmiyorum
Bundan uzun yılla önce benim dedemin dedesi bizim nineyle dağda odun yapıyorlar ağaçlıktan bir erkek ayı gelip bizim nineyi kucakladığı gibi kaçırmaya kalkıyor (bu arada erkek aı kadını dişi ayı erkeği kaçırır sakın unutmayın ) nine bağırırken dede duyup koşuyor baktıki ninem elden gidiyor çıkarıyor kamayı atlıyor ayının üzerine 15-20 dakkika güreşiyorlar dedem ayıyı bıçak darbeleriyle öldürüyor ama kendiside aldığı darbelerden iç kanama geçirmiş olacak ki 1 hafta sonrada o ölüyor ama o pehlivanmış siz böyle birşeye kalkışmayın derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR