Aydos Mesire Alanı; Yakacık - İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toffy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,796

toffy

görmedim nerede
Yer
istanbul
Bu mesire alanının hemen hemen hiç bahsi geçmiyor ama atlanacak bir yer değil bence.

P4030515.jpg

P4030516.jpg

P4030520.jpg

P4030524.jpg

P4030528.jpg

Etiketler

Ynt: Aydos Mesire Alanı; Yakacık - İstanbul

Ya Sn.gökhan burasını ne zaman bu hale getirdiler.şaşırdım kaldım.iyi mi olmuş kötü olmuş.anlayamadım.iyi paylaşımlar.

Sn.Freegraf fotoğraflar geçtiğimiz pazar çekildi.

teşekürler.Epeydir gitmiyorum.gecen sene Aydos tepesine bir inip çıktım.o kadar bir ara bakayım.paylaşım için teşekürler.

Benim burnumun dibinde gidip bakmamışım. Gitmek lazım. Paylaşım için teşekkürler.

Gökhan nihayet paylaştın, hakikaten güzel yer ve çok yakın, Ahmet'lede(aslanahmet)konuştuk bu haftasonu kahvaltıya gidelim, kar yağarsada yağsın ne dersin :smiley:

Pazar İstanbul'da olursak tabi ki. Ben cumartesi akşamdan şehir dışına kaçma niyetindeyim (havaya ve durumlara göre) :smiley:.

Bugün müsait bi ara çarşıya gelmeye çalışacağım.

Aydos'a daha onceleri bir kaç defa gittim ama hepsinde de en tepede olan belediyenin tesislerine gitmiştim. Gölü hiç görmedim. Bakar körlük diye buna deniyor galiba :smiley:

Bu haftasonu gelirim ben de. Arayin beni giderseniz.

bir aksilik olmasa ben de gelebilirim.

insel' Alıntı:
Bu haftasonu gelirim ben de. Arayin beni giderseniz.

İnsel hocam son kararımız Gökhan(toffy), Hakan(aslanahmet) ve ben haftasonu cumartesinden şile'ye gidiyoruz, eğer sanada uyarsa gidelim

pazar günü aileyi toplayıp Aydos'a gittik, hakikaten çok güzel bir yer, şehrin ortasında doğa olarak mükemmel bir ortam, fakat doğan görünümlü şahinler giriş ücretli olmasına rağmen müzik sonuna kadar açık cirit atıyorlar, biraz ileride bir gurup vardı bagaj kapağını açmışlar halay çekmeye uğraşıyorlardı :smiley:, çevresindeki mahallede herhalde düğün vardı sanki yanımızda gibiydiler,
işletmecisi biraz uyanık olsa çok güzel bir aile ortamı olabilir, hatta transit geçen karavanlarada ev sahipliği yapabilir, yer müsait

DSC02169.jpg

buralpdi' Alıntı:
pazar günü aileyi toplayıp Aydos'a gittik, hakikaten çok güzel bir yer, şehrin ortasında doğa olarak mükemmel bir ortam, fakat doğan görünümlü şahinler giriş ücretli olmasına rağmen müzik sonuna kadar açık cirit atıyorlar, biraz ileride bir gurup vardı bagaj kapağını açmışlar halay çekmeye uğraşıyorlardı :smiley:, çevresindeki mahallede herhalde düğün vardı sanki yanımızda gibiydiler,
işletmecisi biraz uyanık olsa çok güzel bir aile ortamı olabilir, hatta transit geçen karavanlarada ev sahipliği yapabilir, yer müsait
Gerçekten çok güzel bir yer, İstanbul'un bu kadar içinde sanki bir Poyrazlar gölü. :smiley:
Çok güzel değerlendirilebilecek geniş bir alan.
Maalesef benzer bir sorunla biz de karşılaştık. :mad:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg898827#msg898827

Anlaşılan kış için İstanbulda iyi bir kamp alanı olacak,bahar ve yaz aylarında yaklaşmayalım anlamı çıkarıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR