Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,826
Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

[attachment=1]

Ruhun şad olsun Dağcı Dostum.

özel.jpg

Etiketler

Çok üzücü bir haber. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve doğa sporları camiasına başsağlığı dilerim.

Özel hocam ilk yüksek irtifa faliyetimde rehberdi kendisiyle bu vesile ile tanıştık.O çaylaklığımda bana gösterdiği abiliği unutmak mümkün değil.Gerçekten ÖZEL bir insandı.Abimizin toprağı bol mekanı cennet olsun...

Değerli bir dağcı arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.Ailesine ve yakınlarına allah sabırlar versin mekanı cennet olsun.

Bu çok üzücü olayla ilgili kaza raporunu okurken tüylerim diken diken oldu. Bu kazadan çıkarmamız gereken çok önemli dersler var.

Kendisiyle Sultanhisar'da bir etkinlikte tanışmıştım. Vefatını nöbet çıkışı arabada giderken radyodan öğrendim. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

Allah rahmet eylesın başımız sagolsun yakınlarına allahtan sabır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR