Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,794

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Dün tırmanış yaparken düşen ve ağır yaralı halde Söke Devlet hastanesi'ne kaldırılan Dağcı Özel Pak hayatını kaybetti.

Sökeli erkek kuaförü Özel Pak Pazar günü Kuşadası'na bağlı Kirazlı Köyü yakınlarında gerçekleştirdiği kaya tırmanışında zirveye çok kısa bir mesafe kala 12 metrelik yükseklikten düşmüş, birlikte tırmanış yaptığı arkadaşları Hümeyra Yıkılmaz ve Fahri Küba'nın yaptığı ilk müdahaleden sonra ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen Özel Pak ameliyata alınmıştı. Söke'nin sevilen esnaflarından amatör dağcı Özel Pak'ın öğlen saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

"AMACI DOĞAYI VE DAĞCILIĞI SEVDİRMEKTİ"

Yıllardır Söke'de dağcılık ve doğayı Sökelilere sevdirebilmek için çaba sarf eden erkek kuaförü Özel Pak'ın dağcılık serüveni 20 yıl öncesine dayanıyor. Hobi olarak bireysel başlattığı doğa yürüyüşü ve trekking'in yaygınlaşmasında öncü isimlerden biri olan Özel Pak geçtiğimiz aylarda Zirve Dağcılık Söke Temsilciliğine getirildi. Zirve Dağcılık Kulübü Temsilciliği ile Söke'de dağcılık ve doğa yürüyüşü severlerin sayısını her geçen gün arttırmayı başaran Özel Pak 3-4 yıl önce kaya tırmanışlarına başlamıştı.

[attachment=1]

Etiketler
Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Acı sonsuz; ben de oradaydım, sevgili arkadaşımın, ağabeyimin son anlarına tanıklık ettim, çabalarımız onu hayata döndürmeye yetmedi. Beş dakika içinde gülüşüp eğlenirken birden acı içinde kaldık; bugün öğlen de son darbeyi aldık. Tek diyebileceğimiz artık allah rahmet eylesin......

Çok üzücü bir durum. Kendisiyle tanışma fırsatı bulamasm da hep ismini duyduğum bir beyefendiydi. Allahtan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dilerim...

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.

Özel abimle birçok faaliyette beraberdik ve 3 nisanda bir kamp planı için hazırlıklar yapıyorduk ama ne yazıkki bu acı haberi aldık bugün öğlen namazından sonra sonkez vedalaşacaz Özel abimizle, adı gibi özel bir insandı ve birçok kişiyi doğayla kaynaştırmıştı iyi bir grup lideri ve herşeyden önce çok iyi bir insandı onu çok özleyeceğiz.........

Başınız ve Doğa Severler olarak Başımız sağolsun Salih.

Kendisine Allah'tan rahmet...
Yakınlarınada sabır diliyorum...

Mekanı cennet olsun Özel hocamızın. Tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Çok üzücü bir haber. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenliğine başsağlığı dilerim.

hepinize teşekkür ederim dün aydın-söke-kuşadası-izmir ve çevre il/ilçelerden kalabalık bir doğasever topluluğu olarak yakınlarıyla birlikte son kez vedalaştık Özel abimizle hepimiz için çok zordu ama elden gelen birşey yoktu allahtan ailesine sabır dilerim

Ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.. Ölüm, her zaman hoş birşey dağil ama hele böyle çok da zamansız olunca...

Cavid Sezen

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti. (Kaza Raporu )

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü
Genel Başkanı
Orhan KOZAN'ın e-postasını ve Kaza Raporunu ilginize sunuyorum.

Kaza Raporu :

Fotoğraflar ;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]