Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,080
Ynt: Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

merhabalar.
karadenizi hiç göremedim bu zamana kadar.
bu konudan sonrada kesinlikle ilk hedefim karadeniz.
hatta bu yaylalardan başlamak istiyorum.
fotolar için çok teşekkür ederim.

bi sorum olacak: burada konaklama pahalı veya yer bulamadım diyosunuz.
peki aracı uygun bi kenara çeksek ve araç içerisinde kalsak böyle bir yerde sorun olurmu?
böyle bi duruma rastladınızmı o civarlarda?

Etiketler

Aslında cadır kurabilirsiniz camping alanları var Ayder'de, ama kışlık cadır olmasında fayda var genelde soğuk ve yağışlıdır.

Ben elimden gelse her yıl gideceğim, öyle huzur veren öyle doğal bir yer Ayder...

herkese merhaba.ayderbaşka ,ama kavron ve kaçakr lar bambaşka biryer hemen hemen türkiyeni her yerini gezdim ama hayatım da ilk defa iki gin bir yerde kaldık tan sonra hani bilgisayara reset atarlar yaa o biçim de geri döndügüm ilk yer..şiddetle görmeni zi tavsiye ediyo rum arkadaşlar..

Doğu karadeniz hakkında anlatılanları bizzat gözümle görmek için bu sene Haziran sonu gibi o yerlere bir gezi yapmaya karar verdim.Bir haftadır kaçkarlar hakkında bilgi topluyorum. Bu yaz bende trans kaçkar yapıp İzleyeceğim rotada Ayder,Yukarı Kavrun,Apivanak,Polavit,Amlakit,Hazindak,Sal ve Pokut yaylaları var. Bir hafta veya on gün sürecek olan bu gezide Yukarı Kavrun'dan sonraki yerler hep yaya olarak yapılacak tabi.

İşte Rotam;
tmrota2.jpg

inanılmaz güzel yerler. Güzel bir gezi olmuş bende aynı rotayı geçmiştim kesinlikle herkesin hayatında bir kez görmesi gerekiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.