İsoruzgar
Kamp I
Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
Arkadaşlar Fotoları yüklerken sorun yaşıyorum.
Arkadaşlar Fotoları yüklerken sorun yaşıyorum.
Merhaba, rotaya ulasamiyorum. Tekrar bilgilendirmeniz mumkun mu? Tesekkur ederim.Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
İzlemiş olduğumuz Ayazma-Kazdağı Zirve Rotası aşağıda, Kazdağı Zirve - Altınoluk Rotası ise Yukarıda kırmızı çizgilerle işaretlenmiş rotadır. Ayrıca Artı rotalar test edildiğine göre Konu başlığındaki Soru işaretleride (????) görevini tamamlamışlardır.
[attachment=1]
Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
İzlemiş olduğumuz Ayazma-Kazdağı Zirve Rotası aşağıda, Kazdağı Zirve - Altınoluk Rotası ise Yukarıda kırmızı çizgilerle işaretlenmiş rotadır. Ayrıca Artı rotalar test edildiğine göre Konu başlığındaki Soru işaretleride (????) görevini tamamlamışlardır.
[attachment=1]
Merhaba, bizde bu sekilde bir rota planlamak istiyoruz. Internetten arastirirken sizin yapmis oldugunuz geziyi gordum. rota ile ilgili bilgi alabilecegimi dusundum. mesaj kisminda rotayi paylasmissiniz ama ulasamiyorum. Tekrar paylasabilirseniz sevinirim.Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
Selam arkadaşlar...
yukarıda ve site içerisinde detayları verilen aktivitemizi başarıyla planlanan süre icerisinde tamamlamış bulunmaktayız. 4 ayrı makineden çekilen ve farklı illerde bulunan Fotolar çok dağınık olduğu için toparlamakla meşguldük.Sanırım en kısa sürede fotoları siz dostlarla paylaşırız...Sevgiyle kalın...