Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,562
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

.............. :D
[attachment=1]

SG103063.jpg

Etiketler

Selam arkadaslar benim seyehat yoğunluğum nedeniyle bir süre aranızda olamicam ama bu hafta sonu kar yağarsa eğer kartepede jubile yapmayı düşünüyorum pazar günü. Abbasıda satılığa çıkardım bilginiz olsun ama isim hakkımı vermiyorum :smiley:

http://www.sahibinden.com/sahibinden_1975_model_cj_6WQQaXQQ11133040WQQpXQQdisplayitem

yani bu kadar olur ,ben abbas resimleri atıyorum foruma ;Tolga sen de onu satıyorsun ,sanki ben reklam amaçlı atmışım gibi ;D
[attachment=1]

SG103067.jpg

aşadaki linkte bir kampanya başlattım elbirligiyle su imzaları toplıyalım, saygılar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21669.msg163859#msg163859

...................... :smiley:
[attachment=1]

SG103076.jpg

denk gelmiş enişte planlı bişey yok valla
http://www.sahibinden.com/sahibinden_1975_model_cj_6WQQaXQQ11133040WQQpXQQdisplayitem

var var macit biraz bekle bulayım............ ;D ama bu resim eski geziden henüz MT leri takmamıştı :smiley:
[attachment=1]
aslında fronti ile ilgili resimleri hunter_34 yüklemeli zira nede olsa onda daha fazla görüntü vardır........ ;D

vinç cj 3.5.jpg

................... :smiley:
[attachment=1]

SG103083.jpg

................. :eek:
[attachment=1]

SG103103.jpg

......... :smiley:
[attachment=1]

SG103105.jpg

................ :smiley:
[attachment=1]

SG103107.jpg

ali bir ara hunterimi çekiyordun yoksa yanlışmı gördüm

resimlere teşekkür abi ama bu frontera değil

zor yükleniyor galiba uğraşma abi zaten önceki gezilerinden gördüm hatta jipi çektiği videoyuda

ayhancığım o görüntüler var zaten ama eski gezide kaldı onlar ; bir de bizim ayazağaoffroad formunda galiba
http://ayoff.new_forum.net e girip bulabilirsin :smiley:

macit o hunter_34 ün frontisi biraz dikkatli bakarsan anlarsın,zaten görmüşsün diğer görüntüleri ve videoyu da , mesele yok yeğenim... :smiley:

forontiyi bi koltukta çektim bi kumsalda ama frontinin 4 çekeri çalışmıyordu o yüzden yavaşladığı yerde kaldı yunus abi inşş bu hafta yaptıracak ön kilitlerini fronti ile 3*5 olmassa o orman bitmezz :smiley: yunusla ikimiz arabasını sevmeyenler grubu olarak hehe çekişip duruyoruz bütün etapları geçiyoruzz arabasını sevenler grubu asfalttan takip ediyor bizleri ;)
ayhan kurnaz' Alıntı:
ali bir ara hunterimi çekiyordun yoksa yanlışmı gördüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR