Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
Selam arkadaslar benim seyehat yoğunluğum nedeniyle bir süre aranızda olamicam ama bu hafta sonu kar yağarsa eğer kartepede jubile yapmayı düşünüyorum pazar günü. Abbasıda satılığa çıkardım bilginiz olsun ama isim hakkımı vermiyorum
var var macit biraz bekle bulayım............ ;D ama bu resim eski geziden henüz MT leri takmamıştı
[attachment=1]
aslında fronti ile ilgili resimleri hunter_34 yüklemeli zira nede olsa onda daha fazla görüntü vardır........ ;D
ayhancığım o görüntüler var zaten ama eski gezide kaldı onlar ; bir de bizim ayazağaoffroad formunda galiba
http://ayoff.new_forum.net e girip bulabilirsin
macit o hunter_34 ün frontisi biraz dikkatli bakarsan anlarsın,zaten görmüşsün diğer görüntüleri ve videoyu da , mesele yok yeğenim...
forontiyi bi koltukta çektim bi kumsalda ama frontinin 4 çekeri çalışmıyordu o yüzden yavaşladığı yerde kaldı yunus abi inşş bu hafta yaptıracak ön kilitlerini fronti ile 3*5 olmassa o orman bitmezz yunusla ikimiz arabasını sevmeyenler grubu olarak hehe çekişip duruyoruz bütün etapları geçiyoruzz arabasını sevenler grubu asfalttan takip ediyor bizleri
ayhan kurnaz' Alıntı:
ali bir ara hunterimi çekiyordun yoksa yanlışmı gördüm