Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,634
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

offroader Çağrı'nın numarası 0532 441 33 05 tekrar kaydet ve bence rehberini ara sıra başka bir yere mesela bilgisayarına aktar sağlama git :smiley:

Etiketler

rais yeğenim, ben iğneada konusunu unutmuşum doğru ya cumartesi pazar ekip orada olacak iyi eğlenceler, kazasız belasız gidiş gelişler dilerim tüm arkadaşlara ..........

bizim için de bol bol eğlenin , resimleri ve video olayını da lütfen unutmayın :smiley:

super arkadaslar benım de haberım olsa gelırdım. bır dahakı sefere gelmek uzere.

wranglercem kardeşim gelecek sefer seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız , sen bu hafta şile tarafına takıl , biraz deneyim kazanmakta yarar vardır.kanyonjimny ile irtibata geç beraber gidersiniz buluşma noktasına :smiley: :smiley:

eeg52' Alıntı:
offroader Çağrı'nın numarası 0532 441 33 05 tekrar kaydet ve bence rehberini ara sıra başka bir yere mesela bilgisayarına aktar sağlama git :smiley:
Teşekkür ederim...

abi bence tel no verme sonra kötüye kullanmak istiyebilenler olabilir : D

bu sitede herkes bir aile gibidir kimsenin kötüye kullanmak istiyeceğini sanmam ;)
yokluk35' Alıntı:
abi bence tel no verme sonra kötüye kullanmak istiyebilenler olabilir : D

biliorum şaka olsun dedim biz gezenbilir ailesiyiz bizim dostluğumuzu kimse bozamaz!!

cagri_ali' Alıntı:
bu sitede herkes bir aile gibidir kimsenin kötüye kullanmak istiyeceğini sanmam ;)
Ama ben kötüye kullanmak için almıştım Çağrı!!!

Selimcim numara nedirki ben sana telefonla hattıda vereyim hehe ;D yeterki sen kullan .. ;)
offroader_' Alıntı:
Ama ben kötüye kullanmak için almıştım Çağrı!!!

işte budur !
yeterli bir cevap herhalde :smiley: :smiley: :smiley:

slm eeeg52 :smiley: sızın gezıler daha sıkı ,zor
herhalde tecrube butarafta ( şilede olduguna gore)

şilenin parkurlarıda muhteşem ama :smiley:

{slm eeeg52 :smiley: sızın gezıler daha sıkı ,zor
herhalde tecrube butarafta ( şilede olduguna gore)}

buraların parkurları Çağrı'dan sorulur genelde o turlar parkurları ona sormak gerekir wranglercem :smiley: :smiley:

bugün akşam arabamı servisten çıkarınca yeni haliyle iki araç ayazağada 2 saat takıldık arabamda aşırı bir performans artışı var yükseltme ve lastiklerle ve yolların çamuruda güzeldi ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR