Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,063

Etiketler
Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

yunus mtr almazsa senin strep 2 gezi sonra kopar zaten :smiley: olsun bende 5000 kg luk var ödünç veririm...

teşekkürler emre abi yada mtr almıyorsa ben yunusa bi strep aldırayım dimi :smiley:

rotanın kaybolma ihtimali yok zaten :smiley: bnm ewden orman başlangıcı 750 mt ...

ya arkadaslar ben taksicilikten kazandıgımla araba alamam iş yok zaten bu aralar korsan felan ben şöyle adam akıllı bi iş bulayım bi dodge alıp petlas 9.00x16 atim bende gelmek istiyorum ama jeepim yok işallah alırsam bende katılırım böyle resimleri görünce içim bi hoş oluyor bi zamanlar bende giderdim kalırdım cırpınırdım özlüyorum o zamanları ahhhhh ah

olsun ömer istanbuldaysan bizle gelebilirisin her zman bekleriz yani...16 sında tekrar çıkacaz araziye bekleriz seni arabalarda yer var ;)

cagri_ali' Alıntı:
cj ve ok144 hemde kesik ama önemli olan kimin kimi çektiği değil kimsenin orda kalmaması :smiley:sizleride bekleriz bu sefer .
Aynen katılıyorum üstad önemli olan tüm arkadaşların sağ salim çıkması. Güzel bir gezi olmuş fotograflayan poz veren ve gezen arkadaşları tebrik ederim. Ellerinize sağlık. Fronteracı arkdaş lastik sebebi ile aracı çok çekiş kaybına ugradı. Gördügüm kadarı ile bir AT lastigi bile olsa baya rahat ederdi. Bence ilerli gezilerde bişler yapacaktır. :smiley: kolay gelsin, paylaşımlarınızın devamı dileklerimle.

Bu hafta frotiye 4 mtr atacaz inşallah :smiley: yoksa bütün gezileri beleşe getirecek yunus abim ....her şeferinde cj nin depo bitiyor frontera hep full ....o kadar tasarruf yaptı yani lastik paraalrı çıktı :smiley:
Offroadpassion' Alıntı:
Aynen katılıyorum üstad önemli olan tüm arkadaşların sağ salim çıkması. Güzel bir gezi olmuş fotograflayan poz veren ve gezen arkadaşları tebrik ederim. Ellerinize sağlık. Fronteracı arkdaş lastik sebebi ile aracı çok çekiş kaybına ugradı. Gördügüm kadarı ile bir AT lastigi bile olsa baya rahat ederdi. Bence ilerli gezilerde bişler yapacaktır. :smiley: kolay gelsin, paylaşımlarınızın devamı dileklerimle.

işte bennnnn arkadaşlar siteye ara verdim ooo maşallah arkamdan kaynatan kaynatana ne işşş:smiley:))) mtr lerin siparişini verdim geliyor inşallah önümüzdeki hafta sonra çamurda görüşürüz ayrıca vitaracı arkadaşlar sizinle özellikle görüşücem selim ve emre kardeşim :smiley:)))) 16 da görüşmek dileğiyle birde mtr ler gelmiyormuş amma madara oluruz heee neyse bende fergusonla gelirim heheh kalın sağlıcakla

Merhaba arkadan baya kaynatdik ama sana da M TR de aldırdık herhalde ama sende farkı göreceksin :smiley: jeep de seni cekmekten kurtulacak:smiley:Kısa zamanda çamurlarda görüşmek üzere

yakıtım yarıya düşecek holeyyyyyyyyy :smiley: olsun be yunus abi sana bidepo gaz feda olsun nası olsa tüp ufak :smiley:

Strap da sağlam kalacak :smiley: ama bir resimde seni itiyordu:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR