uzun bir aradan sonra eski ankara grubunu ( eski yi yanlış anlamayın lütfen ) ilk defa bu kadar yoğun katılımla bir sayfada gördüm ; umarım baharla beraber ektiğimiz bu tohumlar filizlenir eskisinden daha canlı ve sağlam olur
uzun bir aradan sonra eski ankara grubunu ( eski yi yanlış anlamayın lütfen ) ilk defa bu kadar yoğun katılımla bir sayfada gördüm ; umarım baharla beraber ektiğimiz bu tohumlar filizlenir eskisinden daha canlı ve sağlam olur
Herkese Merhaba,
çok güzel bir gezi oldu, çoktandır bukadar çamurlanmamıştık ama ben aracı batıramadım oyüzden sayılmaz bidaha isteriz.
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Hüseyin Bey veya Şevki Bey abi motorların son durunu nedir, kepçe de mi battı acaba?
bizde bi sürü foto var ama bu iş bana bakıyor baktığı için biraz geç gelecek kusura bakmayın.
bi kaç video da var ama video yüklemeyi bilmiyorum.
Ufuk Abi,
Abi seninle dün akşam geziden dönerken yaolda konuştuk zaten, benim telefon orda çekmiyodu ve Kezban da her zamanki gibi telefonunu yanında taşımıyordu,
telefonu çantasında arabanın kabinindeydi, bu sabah cevapsız aramayı gördük, bunun içinde kusura bakma.
sanırım artık bi telsiz takmamız lazım araca.
arkadaşlar dün sabah 6.30 dan beri uyumadım ben kaçar.mümkünse normal muhabbetleri bu topicte yapmayalım.sayfalar çoğalıyor buda gezinti yapanlar için zorluk demek.muhabbet topiğimiz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.0;topicseen
sizlere iyi muhabbetler.
Günaydın arkadaşlar dünün yorgunluğunu henüz üzerimden atamadım.Süper üstü bir gezi oldu hiç görmediğim yerleri gördüm. Hüseyin beye Şevki beye Ilıca köyüne geziye katılan tüm arkadaşlara paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.Biri hariç ona hiç teşekkür etmiyorum.Arkadaşlar resimleri ve vidoları Amir bey yükleyecek.
Ufuk Abi,
Abi seninle dün akşam geziden dönerken yaolda konuştuk zaten, benim telefon orda çekmiyodu ve Kezban da her zamanki gibi telefonunu yanında taşımıyordu,
telefonu çantasında arabanın kabinindeydi, bu sabah cevapsız aramayı gördük, bunun içinde kusura bakma.
sanırım artık bi telsiz takmamız lazım araca.