Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brothers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,906

Etiketler

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

şimdi girdim eve cok yorucu ve bir o kadarda guzel bir gundu cocukları insallah hasta etmeyiz katılan tum arkdaslara tesekurler :smiley:

hamdi abi sitem derken ???

Geziye ilk defa katılııyor olmama rağmen samimi ve içten davranışları için arkadaşların hepsine çok teşekkürler. Kendimi hiç yabancı hissetmedim. Grup dayanışması ve arkadaşlık bu olsa gerek.

ufukozkan' Alıntı:
bizde 5 araç köye geldik..... alpin muhteşem ve kısa tarifine göre var olduğu söylenen çeşme ve civarlarınada baktık..... köylülerede sorduk..... ama sizlere ulaşamadık...neyse.....

5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse..
Gün en azından sizin için eğlenceli geçmiş bu sevindirici..

fastjunkie' Alıntı:
5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse..

geldiginizden yada geleceginizden haberimiz olsa idi mutlak ama mutlak sizi karsılardık sanırım bi kac arkadasın haberi dısında bizlerin haberi olmamıs ki ben su an yazılandan ogrendim gelmis oldugunuzu :(

fastjunkie' Alıntı:

sizin geldıgınızden haberımız yoktu kımle ırtıbata gectınız haberımız olsa elbette bır arac almaya geleırdı sızı

fastjunkie' Alıntı:

Eğlenceli gezi yapmışsınız anlaşılan. Telsizle Ufuk abi Alp'le temas etti. Çamurla cebelleştiğini şimdi fazla koınuşamayacağı gibi birşeyler söylediğini biliyorum. 20-25 dakika bekledik anonsladık telllerle aradık ama nafile. Baktık kendi keyfimize. Keyfiniz daim olsun efendim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Eğlenceli gezi yapmışsınız anlaşılan. Telsizle Ufuk abi Alp'le temas etti. Çamurla cebelleştiğini şimdi fazla koınuşamayacağı gibi birşeyler söylediğini biliyorum. 20-25 dakika bekledik anonsladık telllerle aradık ama nafile. Baktık kendi keyfimize. Keyfiniz daim olsun efendim.

tamam bu konuda anlıyorum sızı,ama bunda butun grup nasıl zan altında bırakılıyor onu anlamıyorum,sankı herkesın haberı vardıda kımse gelmemıs gıbı anlatılıyor.

yavuz-çelikel' Alıntı:

siz ama temas kurulacak son kişiyle temas kurmuşsunuz. Alp'in orada bu işe vakit ayırması imkansızdı.. kendi çok kötü battığı gibi batan herkese de yardım ediyordu. Başka kime ulaşmayı denediniz??

mserdemir' Alıntı:
tamam bu konuda anlıyorum sızı,ama bunda butun grup nasıl zan altında bırakılıyor onu anlamıyorum,sankı herkesın haberı vardıda kımse gelmemıs gıbı anlatılıyor.

Size katılıyorum Selim Bey... Ben başka imsenin bildiğini sanmıyorum. Ek olarak alp bunu tek tek bize anlatamayacak kadar meşguldu...

yavuz-çelikel' Alıntı:

konu anlasıldı ama ada hanımında dedigi gibi alp o kadar kotu durumda idi ki o an icin telasdan kimseye haber vermek aklına bile gelmemistir.

durumu gösteren batış resimlerini görseller konusuna ekledim...

Offroad dostluktur, offroad yardımlaşmadır, offroad adrenalindir.
Bunları paylaşmak için son dakika kararıyla ekibimizi topladık sizlere katılmaya çalıştık.Alınma gücenme veya başka bir durum yok.Beraberde çamurlanmak dileğiyle.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Offroad dostluktur, offroad yardımlaşmadır, offroad adrenalindir.
Bunları paylaşmak için son dakika kararıyla ekibimizi topladık sizlere katılmaya çalıştık.Alınma gücenme veya başka bir durum yok.Beraberde çamurlanmak dileğiyle.

herzaman bekleriz yavuz bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR