KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geziye ilk defa katılııyor olmama rağmen samimi ve içten davranışları için arkadaşların hepsine çok teşekkürler. Kendimi hiç yabancı hissetmedim. Grup dayanışması ve arkadaşlık bu olsa gerek.
bizde 5 araç köye geldik..... alpin muhteşem ve kısa tarifine göre var olduğu söylenen çeşme ve civarlarınada baktık..... köylülerede sorduk..... ama sizlere ulaşamadık...neyse.....
5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse..
Gün en azından sizin için eğlenceli geçmiş bu sevindirici..
5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse..
geldiginizden yada geleceginizden haberimiz olsa idi mutlak ama mutlak sizi karsılardık sanırım bi kac arkadasın haberi dısında bizlerin haberi olmamıs ki ben su an yazılandan ogrendim gelmis oldugunuzu
Eğlenceli gezi yapmışsınız anlaşılan. Telsizle Ufuk abi Alp'le temas etti. Çamurla cebelleştiğini şimdi fazla koınuşamayacağı gibi birşeyler söylediğini biliyorum. 20-25 dakika bekledik anonsladık telllerle aradık ama nafile. Baktık kendi keyfimize. Keyfiniz daim olsun efendim.
Eğlenceli gezi yapmışsınız anlaşılan. Telsizle Ufuk abi Alp'le temas etti. Çamurla cebelleştiğini şimdi fazla koınuşamayacağı gibi birşeyler söylediğini biliyorum. 20-25 dakika bekledik anonsladık telllerle aradık ama nafile. Baktık kendi keyfimize. Keyfiniz daim olsun efendim.
tamam bu konuda anlıyorum sızı,ama bunda butun grup nasıl zan altında bırakılıyor onu anlamıyorum,sankı herkesın haberı vardıda kımse gelmemıs gıbı anlatılıyor.
siz ama temas kurulacak son kişiyle temas kurmuşsunuz. Alp'in orada bu işe vakit ayırması imkansızdı.. kendi çok kötü battığı gibi batan herkese de yardım ediyordu. Başka kime ulaşmayı denediniz??
mserdemir' Alıntı:
tamam bu konuda anlıyorum sızı,ama bunda butun grup nasıl zan altında bırakılıyor onu anlamıyorum,sankı herkesın haberı vardıda kımse gelmemıs gıbı anlatılıyor.
Offroad dostluktur, offroad yardımlaşmadır, offroad adrenalindir.
Bunları paylaşmak için son dakika kararıyla ekibimizi topladık sizlere katılmaya çalıştık.Alınma gücenme veya başka bir durum yok.Beraberde çamurlanmak dileğiyle.
Offroad dostluktur, offroad yardımlaşmadır, offroad adrenalindir.
Bunları paylaşmak için son dakika kararıyla ekibimizi topladık sizlere katılmaya çalıştık.Alınma gücenme veya başka bir durum yok.Beraberde çamurlanmak dileğiyle.