Ynt: Avrupa'ya Bir...İki..
Unutulamamış olmak değil de, tesadüfen okumuş birisi var ve onun yazdıklarına kişiselleştirmeden tarafımdan yazılmış bir yanıt var. Hepsi bu.
Ayrıca, burasının bir forum alanı olmadığını ve farklı görüşlerin yazılamayacağını ve görüşlerin muhakkak aynı olması gerektiğini belirten herhangi bir fikir de kimse tarafından beyan edilmedi zaten.
Öte yandan seviyeyi korumak fikrinize tamamen katılıyorum.
Zaten herkes gayet seviyeli biçimde sadece kendi fikirlerini belirtiyor. Bir sorun yok yani.
Saygılarımla.
erhan110' Alıntı:Anladığım kadarıyla yedi ay önce yazılmış mesajımı bazı arkadaşlar hala unutamamış. komik bu ...arkadaşlar adı üstünde burası bir forum alanı tabiki her çeşit görüş dile getirilebilmeli. bu görüşler sizinkiyle aynı olmak zorunda değil. Bunu sanki sığ milliyetçilikmiş gibi polemik haline getirmek ise çok yakışıksız. Seviyeyi korumak amacıyla dedikodu niteliğindeki saçma sapan sıfatlarada cevap vermiyorum.
Unutulamamış olmak değil de, tesadüfen okumuş birisi var ve onun yazdıklarına kişiselleştirmeden tarafımdan yazılmış bir yanıt var. Hepsi bu.
Ayrıca, burasının bir forum alanı olmadığını ve farklı görüşlerin yazılamayacağını ve görüşlerin muhakkak aynı olması gerektiğini belirten herhangi bir fikir de kimse tarafından beyan edilmedi zaten.
Öte yandan seviyeyi korumak fikrinize tamamen katılıyorum.
Zaten herkes gayet seviyeli biçimde sadece kendi fikirlerini belirtiyor. Bir sorun yok yani.
Saygılarımla.