ATV Motor Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dabl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,662

Etiketler

Ynt: ATV Motor Grubu

Plaka alınmamış ancak evraklarının tamam oldugu söylenen bir ATV almayı düşünüyorum konu hakkında bilgi rica ediyorum,
plaka çıkartmadan kullanmakmı plaka çıkartmakmı,
+ - leri.

plakalı olması herzaman artıdır trafikte sıkıntı çekmezsiniz istediğiniz yere motorunuzla gidersiniz dezavantajı ise trafikte kullanamazsınız(arazi vs. hariç) sadece motorun faturası olur elinizde ve bandrol vergisini ödemezseniz:smiley:

Merhaba

Biz Istanbul cevresinde (su an icin sahip olmadan) kiralama yolu ile ATV safari gezileri yapan kucuk bir grubuz. Park sorunumuzu cozemedigimiz icin henuz ATV sahibi olmadan kiralamayi tercih ediyoruz. Genel de Cin isleri degil de olabildigi kadar Polaris ve muadilleri tercih ediyoruz. Arzu ederseniz bize katilmanizdan mutluluk duyariz

Selamlar

ewet öle güzel olabilir gelebilirim ben kendi motorumla tabi ve o tarz kiralama yerlerinde parkurlar nasıl oluyor yani dereye girebiliozmu tırmanıp geçebiliozmu oralarda çünkü bende arazi araçlarla gitmeyi tercih ediorum hep anca kesiyor parkur:D

Bazi parkurlarda kucuk ve orta buyuklukte dere gecisleri oluyor. Cogu parkur bir hayli keyifli. Zaten her yerin kolaydan zora birkac farkli rotasi oluyor suruculerin deneyim seviyelerine gore. En son Sile-Ömerilde yaptık bir hayli keyifliydi. Deresi, ağactan köprüsü, dik iniş çıkışları hepsi yerli yerindeydi :smiley: Bir sonraki hedef Kemerburgaz. Tarihi belli olunca mesaj atarim ya da buradan yazarim

Selamlar

tarih belli olunca bilgilendirin bizde katılalım kemerburgaz yakın bize ama kendi mootorlarımızı getirebiliriz sorun olmaz heralde

abım bıraz gec oldu ama bendede polarıs 500 ho var ve 4 kısılık grubumuz var 3 tane 700 var dıger arkadaslarda sılıvrı bolgesındeyız gelmek ısteyenlere her pazar cıkıyoruz tabı davetlerıde degerlendırırız

iletken' Alıntı:
abım bıraz gec oldu ama bendede polarıs 500 ho var ve 4 kısılık grubumuz var 3 tane 700 var dıger arkadaslarda sılıvrı bolgesındeyız gelmek ısteyenlere her pazar cıkıyoruz tabı davetlerıde degerlendırırız
nedemek geç falan olmaz:smiley: ve çok iyi buaralar aldığım römork gelicek geldiğinde yüklerim motoru yanınıza gelirim hem tanışmış oluruz sizlerlede :smiley:

merhaba arkadaslaar bende b.çekmece güzelcedeyim bir kamp duzenleyelim diyorum çatalca taraflarına bendede kawasaki kvf 400 var tel numaralarınızı bana mesaj atarsanız org yapalım

çokta güzel olur kamp olayı cumartesi çıkılır pazar günü dönülür hatta şartlar olgunlaşırsa tekirdağ saray taraflarında kıyıköyde güzel kamp alanları var öneri olarak düşünebilir

beyler emre kadir erdoğan ismim face den ekleyin galiba ordan daha kolay görüşeceğiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR